Seksali se tijekom X Faktora, završilo u krvi: "Nisam vidjela TV od njegove glave"

Seksali se tijekom X Faktora, završilo u krvi: "Nisam vidjela TV od njegove glave"

Foto: Twitter

"DIVLJI" seks britanskog para završio je u krvi, nakon što je djevojka dečku "oderala dio penisa jer je bila ometena gledanjem X faktora", piše Daily Mail.

Emma Pearce (34) i njezin zaručnik Allan Blake (28) prepustili su se strastima dok je u pozadini na televiziji išao reality show. No Emma se toliko uživjela u show da uopće nije primijetila što je dečku napravila.

"Sljedeće što znam, bilo je krvi svuda oko nas", rekla je Emma. Zabrinuta za zaručnika, nazvala je 111, nehitnu liniju za savjete. Savjetovali su da uzme tablete protiv bolova te da omota penis flanelom kako bi spriječio otečenost.

Dva dana kasnije, par je otišao kod doktora gdje je Alanu rečeno kako mu je oštećen frenulum, kožni nabor koji spaja kožicu i glavić. Doktor je bio uvjeren da će se izliječiti prirodno, no upozorio ga je da je sad u opasnosti da se to ponovi.

"Rekli su nam da se ne seksamo dok se ne izliječi, za što mu je trebalo mjesec dana", rekla je Emma te dodala da su oboje vidjeli smiješnu stranu.

Incident se dogodio kad je Emma gledala posljednju rundu glazbenog showa, dok je Alan imao nešto drugo na umu. "Vratio se iz sobe grintav i rekao mi je da je raspoložen za seks. Rekla sam da može, sve dok mogu gledati X Faktor usput", prisjetila se.

"Stvari su se počele događati, no Alanova glava blokirala je televizor. Još uvijek nisam sigurna kako se dogodilo, ali mislim da sam ga odgurnula", zaključuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara