HTZ: Ispao "hrvatski Bieber" Kristian Marolt, obožavateljice bacale crvene gaćice, a žiri ga kritizirao

HTZ: Ispao "hrvatski Bieber" Kristian Marolt, obožavateljice bacale crvene gaćice, a žiri ga kritizirao

Foto: Borna Čavrag/ index

U DRUGOJ live emisiji showa Hrvatska traži zvijezdu, publika je odlučila da ispada "hrvatski Justin Bieber" Kristian Marolt. Dalje su prošli: Ivan Delić, Marcela Oroši, Maja Bajamić, Goran Kos, Romana Pavliša, Mark Marku, Taher Sanuri, Daniel Dizdar i Ines Huskić. Večeras je deset talentiranih glazbenika izvodilo hrvatske hitove 90-ih. Mlade HTZ-ove nade show su počele zajedničkom izvedbom pjesme Brune Marsa "Marry You" koju su otpjevali u čast kraljevskom vjenčanju. Radilo se ujedno i o jedinoj pjesmi na engleskom koju su kandidati pjevali. Iako su zvučali ujednačenije nego prošli put i ovog puta je bilo poprilično falš tonova, no srećom, ne ocjenjuje se pjevanje uvodne pjesme.

Marcela Oroši probila je led pjesmom najpopularnije pjevačice 90-ih, Tajči: "Moj mali je opasan". Ivana ju je usporedila s "tableticom za podizanje raspoloženja", a Tony je također bio zadovoljan: "Ovo si otpjevala s lijevom glasnicom". Mladi Kristian Marolt izveo je stari hit Ilana Kabilja "Kad nema ljubavi". Publici se očito svidio njegov nastup, jer su mu doletjele nečije crvene gaćice na pozornicu, ali žiri nije bio prezadovoljan. Tony mu je rekao da je povremeno falšao, a Fox je primijetio da Kristian nije spontan: "Kao da kopiraš neku pozu izvođača na estradi".

"Ti si neki lud dečko"

Maja Bajamić oživila je eru 90-ih pjesmom "Nisi me bio vrijedan ti" grupe Mandi. "Napravila si dobru kilometražu koliko si hodala po bini. Nisi mogla pokazati što si htjela, jer si bila puna energije, a pjesma je mlitava", komentirao je Tony. Vrckavi Ivan Delić izveo je pjesmu "Ramona" Psihomodo Popa. Ivana ga je nahvalila i rekla mu da je kao veliko dijete: "Ti si neki lud dečko, imaš fenomenalnu energiju". Fox nije bio toliko oduševljen. "Ti si za mene prije svega samodopadni magarčić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taher Sanuri otpjevao je Tonyjevu pjesmu "Prah i pepeo". Žiri je bio zadovoljan, a posebno Tony od čije je kritike Taher najviše strepio: "Iskreno bio sam u većoj tremi nego ti. Zahvaljujući tebi vratit ću ovu pjesmu u svoj standardni repertoar na koncertima". Lijepa Ines Huskić izvela je Anamarijinu pjesmu "Novi svijet koji dolazi". "Falila nam je jedna kao ti, vidim te u finalu. Mislim da si čvrsta i s tobom se ne bi dalo zezati. Znaš što hoćeš", rekla joj je Ivana.

"Plesni koraci su ti specifični"

Mark Marku rekao je da mu je posebna čast što izvodi pjesmu legendarnog Dine Dvornika "Ja bih preživio". Ivana mu je rekla da je nastup odradio "zvjerski", a Tony je kritizirao njegov osjećaj za ritam: "Plesni koraci su ti specifični. Kloni se improvizacije". Nakon Marka, Goran Kos stao je na pozornicu s gitarom i otpjevao "Vino noći" Nene Belana. Žiri nije štedio komplimente. Ivana je primijetila da je zaboravio riječi, ali smatra da je njegova energija mirna i spokojna. "Ti ispadaš kao neki dimnjačar iziritirane hrvatske duše. Pročistio si svima čakre svojom izvedbom", rekao mu je Fox.

Romana Pavliša izvela je stari ET-jev hit "Sve bih dala da znam". Ivana i Fox su je nahvalili, ali Tony nije bio pretjerano zadovoljan: "Ne želim biti partibrejker, ali definitivno je bilo jako puno falševa". Glavni zabavljač u showu, Daniel Dizdar otpjevao je Sandijevu pjesmu "Nebo". Ivana ga ovaj put nije kritizirala pa joj je prišao i dao cvijet. "Definitivno izlaziš iz imitatorske zamke. Uspio si dočarati emociju", rekao mu je Tony.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara