HTZ uskoro kreće s live emisijama, a vode ih Ivan Šarić i Ecija Ivušić

Foto: RTL

SLJEDEĆI petak, 22. travnja, emisija Hrvatska traži zvijezdu napokon će krenuti s live prikazivanjem. Zato je produkcija RTL-a angažirala dva voditelja čiji će zadatak, između ostalog, biti i da opuste kandidate prije nastupa i nasmiju gledatelje. Odabrali su stand-up komičara Ivana Šarića, koji je vodio live emisije i prošle sezone te njegovu novu suvoditeljicu, magistricu novinarstva i model, 24-godišnju Eciju Ivušić.

"Sretan sam što mi je RTL Televizija pružila ovakvu priliku i obećavam da neću griješiti, malo", odmah je krenuo sa šalama Ivan Šarić. Ecija je pak odmah krenula Ivanovim stopama: "Jako sam uzbuđena oko ovog angažmana jer mi je ovo prva ovakva prilika i dat ću sve od sebe. Jedva čekam upoznati kandidate i nadam se da ću im biti dobra podrška. Nadam se da ću ja tješiti njih, a ne na kraju oni mene", rekla je kroz smijeh.

Sljedeći petak pred žiri će stati 15 kandidata koji će uz pratnju HTZ benda pokušati izboriti svoj prolaz u idući krug. Nakon izvedbi, ispast će petero kandidata. One koje ostaju, odabrat će gledatelji i žiri, točnije, sedmero će odabrati gledatelji glasovanjem preko telefona i SMS poruka, a troje članovi žirija, Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara