HTZ-ovci nakon showa kreću na turneju

Tekst: I.M.
Foto: Borna Čavrag/Index

SAMO nekoliko dana dijeli nas od prvog koncerta velike turneje finalista showa "Hrvatska traži zvijezdu". Maja, Kim, Duje, Jurica, Juraj i Vilibald ništa neće prepustiti slučaju i spremni su napraviti još bolju atmosferu nego prošlogodišnji sudionici showa. HTZ turneja će započeti 17. lipnja u Zagrebu, a HTZ-ovci potom nastupaju 18. lipnja u Rijeci te 20. lipnja u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično raspoloženi, savršeno upjevani finalisti će ipak prije svih koncerata morati naći vremena i za svoje obožavatelje, tako da će druženje sa svima koji ih vjerno prate biti organizirano u ovim gradovima: Zagreb - Dallas music shop (Masarykova 6) - četvrtak, 10. lipnja 2010. u 18 sati; Rijeka - Dallas music shop (Splitska 2a) - petak, 11. lipnja 2010. u 18 sati; Zadar - Dallas music shop (Široka ulica 2) - subota, 12. lipnja 2010. u 12 sati. 

Proglašenje pobjednika showa gledalo više od pola milijuna gledatelja 
 
Velika završnica druge sezone RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu bila je najgledanija emisija u svom terminu emitiranja, u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, i to s 15.96 posto AMR-a i 59,90 posto SHR-a. Prvi dio emisije je u ciljanoj skupini bio gledan sa 14.72 posto AMR-a i 37,92 posto SHR-a. Drugi dio emisije u kojem se čekala odluka o tome tko je nova hrvatska zvijezda gledalo je više od pola milijuna gledatelja s 13.38 posto AMR-a i 55.51 posto SHR-a u ukupnoj populaciji gledatelja. Kim Verson je, podsjetimo, pobijedila Vilibalda Kovača sa 54,3 posto osvojenih glasova gledatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara