Hugh Grant oženio se prvi put u 58. godini

Hugh Grant oženio se prvi put u 58. godini
Foto: Splash

HUGH GRANT, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput Četiri vjenčanja i sprovod i Zapravo ljubav, oženio se prvi put u 58. godini, izvješćuju britanski mediji u petak. 

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, vjenčao se sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein (39) na skromnom vjenčanju u općini četvrti Chelsea u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljene u britanskim novinama. 

Eberstein je majka troje Grantove djece. Zvijezda filma "Zapravo ljubav" ima još dvoje djece s bivšom partnericom Tinglan Hong. 

Fotografije prikazuju Granta i Eberstein kako izlaze iz matičnog ureda u londonskom Chelseaju u petak i poziraju za fotografije na stepenicama ispred matičnog ureda s malenom skupinom članova obitelji. Grant je odjenuo tamnoplavo odijelo a njegova supruga plavu košulju i bijelu suknju. 

Grant, jedan od najpoznatijih komičnih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje djevojke, glumice Elizabeth Hurley, nakon što su zajedno proveli 13 godina. 

"Ne vjerujem baš u brak", rekao je časopisu People 2015. "Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet u svom životu, ali mislim da je to inače recept za obostranu muku."

Grant, koji je nastupio i u dva nastavka "Dnevnika Bridget Jones", našao se na naslovnicama žutog tiska kad je uhićen u Los Angelesu 1995. s prostitutkom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara