Hugh Hefner otvara vrata Playboyevog dvorca

HUGH HEFNER, nakon što napusti "ovaj svijet", otvorit će svoj Playboyev dvorac za javnost. Ovo je mjesto poznato kao hollywoodski hedonistički raj u kojem žive playboyeve zečice.

Vitalni 79-godišnjak, ovu svjetski poznatu građevinu kupio je davne 1971. godine za milijun dolara, a nakon smrti odlučio je da se otvore njena vrata kako bi postala turisitčka atrakcija.

Turistima će biti otvorena sva vrata njegove palače, uključujući i njene atrakcije poput spavaće sobe (vjerojatno najviše korištene), zatim "kaveza za majmune", igraće sobe i opće poznate "pećine" gdje su zvijezde poput Frank Sinatre ili puno mlađeg Justina Timberlake, prema pričama, "uživali" u društvu playboyevih zečica.

Hugh Hefner ne očekuje da će palača tako skoro otvoriti svoja vrata zainteresiranima, jer, kako kaže, njegova je majka doživjela 101 godinu.

"Nadamo se da će zdanje nastaviti raditi nakon što mene više ne bude, a namjera nam je da postane varijacija na Graceland, dom Elvisa Presleya." - kaže Hugh.

Hefner je za sada u kuću pustio samo kamere, i naravno "hrpe" neizostavnih prelijepih playboyevih zečica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranih će sigurno biti, a na to hoće li u kući ostati živjeti playboyeve zečice, morat ćemo, prema Hefnerovim najavama, pričekati još barem četvrt stoljeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara