Huljić priprema sapunicu o nogometašima

NAKON uspjeha s prvom hrvatskom sapunicom, producentska tvrtka AVA, u vlasništvu Romana Majetića i Tončija Huljića, osim hrvatske inačice reality showa "Survivor", priprema i sapunicu o nogometašima.

Dvije žene iz novinarskih krugova koje su do sada napisale dosta ljubavnih romana zadužene su za scenarij. Snimanje počinje 1. rujna, a emitiranje mjesec dana kasnije. Cijela priča vrtit će se oko nogometaša, njihovih obitelji i neizostavnih sponzoruša i manekenki. Jedan od likova će biti i glavna urednica tračerskog magazina.

"Scenarij je inspiriran ovdašnjim stvarnim događanjima i u njemu ima i transfera, kupoprodaja igrača, rekonstrukcije stadiona, zapravo svih mućki koje uobičajeno prate takve situacije." – rekao je Majetić za Studio. Dodao je kako je riječ o vrlo životnoj hrvatskoj priči i kako žele napraviti iskorak i u vizualnom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ne želi govoriti o imenima, sapunica bi trebala imati dva ravnopravna redatelja. Prije samog castinga, unaprijed će se definirati uloge s nekim glumcima iz "Ville Marije". Majetić naglašava kako nema adekvatne uloge za sve glumce iz prve sapunice, ali bi u ovoj volio vidjeti Kseniju Pajić, Jelenu Veljaču i Csillu Barath Bastajić. Na projektu će biti angažirani i neki beogradski glumci jer su u scenariju predviđene osobe iz tog grada.

Kako s HTV-om imaju dogovor o pravu prvokupa, Majetić smatra kako će se sapunica o nogometašima tamo i prikazivati. Ali, zbog iznimnog uspjeha "Ville Marije", zanimanje su pokazale i Nova TV i RTL.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara