I Madonna želi posvojiti dijete

I Madonna želi posvojiti dijete

POP kraljica još je jedna bogata i slavna zvijezda koja poput Angeline Jolie, Nicole Kidman ili Sharon Stone želi povećati obitelj i nekom siromašnom dijetetu pružiti ugodniju budućnost.
 
47-godišnja pjevačica ima već kćer Lourdes iz veze sa svojim fitness trenerom i sina Rocca u braku s engleskim redateljem Guyem Richiem. Uz deset godina mlađeg supruga pokušala je ponovo zatrudnjeti, a kako se to nije ostvarilo, kreće u posvajanje djeteta.
 
Prvo se obratila jednoj engleskoj agenciji koja ju nije zadovoljila pa je za pomoć zamolila svog dobrog prijatelja Brada Pitta, koji je uz Angelinu postao pravi stručnjak za posvajanje i njenoj posvojenoj djeci dodao svoje prezime.

Pitt ju je spojio sa svojim odvjetnikom i Madonna će posvojiti dijete kada krajem godine završi svoju svjetsku turneju "Conffesions tour".
 
Svoju namjeru željela je držati u tajnosti,ali su je tabloidima odali prijatelji i dodali kako Lola, kako Madonna zove kćer Lourdes, žarko želi još jednog brata ili sestru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova prinova u obitelji trebala bi potpuno ukloniti sumnje o raspadu braka slavnog para o kojem se pričalo u posljednje vrijeme.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara