I na divama se štedi: Mariah od zaručnika dobila "rabljeni" prsten

MARIAH Carey posljednjih nekoliko dana paparazzima "slučajno" pokazuje prsten za kojega se nagađalo da je zaručnički, a njene je navodne zaruke komentirala i bliska prijateljica koja je potvrdila da je Mariah zaista zaručena za glumca i pjevača Nicka Cannona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prsten je napravljen od rijetkih ružičastih i ljubičastih dijamanata, od kojih se ističu dva najveća, onaj od 17 karata i jedan 10 karatnog dijamanta u sredini. Nick ga je platio vrtoglavih dva i pol milijuna dolara, i obzirom da je prsten tako poseban nekima se učinio i strašno poznat. 

Naime, Nick Cannon je prije Mariah bio zaručen za ljepoticu Victoria's Secreta, Selitu Ebanks, koju je zaprosio javno i na sred New Yorka, a zaručnički prsten bio je identičan ovome kojeg je dao Mariah. Iako se činilo kao puka slučajnost, to očito više nije. Prijateljica Selite Ebanks potvrdila je kako se radi ne o identičnom, već o istom prstenu kojim je Nick zaprosio manekenku, a ona mu ga je vratila nakon prekida zaruka. Mariah i Nick upoznali su se na setu njezina posljednjeg videa otkada su postali nerazdvojni. Mariah iza sebe ima jedan brak, s glazbenim producentom Tommyjem Mottolom, od kojeg se razvela 1998. godine.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara