I najgori web site u svemiru je...?

NEKOLIKO puta godišnje surfajući webom naiđemo na link koji nas toliko fascinira da svoje oduševljenje jednostavno moramo podijeliti s vama. Ovog puta došli smo do pravog dragulja, stranice na kojoj su prikupljene i opisane neke od zaista najgorih stranica na Internetu.
 
Webmasteri stranice www.isgay.com na jednom su mjestu prikupili 40-tak linkova na najgore postojeće stranice na Internetu. Kad kažemo najgore, mislimo na sve elemenata koji neki web site čine groznim – nevjerojatno čudan dizajn, masakriran html kod, monstruozne animacije u pozadini stranice, još groznija MIDI glazba, teme i ljudi čija se bizarnost može mjeriti samo s njihovom samouvjerenošću u svoju "misiju".

Američki azijat Alex Chiu prodaje narukvice i prstenje koje osigurava vječni život, Japanac fotografira najprljavije tokijske WC-e, stranice "Klingonskog jezičnog instituta", bijeli wannabe rapperi iz predgrađa u autima svojih bogatih roditelja, 30-godišnji muškarac koji misli da je Peter Pan (i potkrepljuje to stotinama fotografija, od kojih smo jednu izdvojili u ovom članku), stranica posvećene fotografijama debelog crijeva webmastera, site za promicanje incestuoznih veza - sve su to su samo neki od "bisera" do kojih možete doći jednim klikom sa sjajne stranice www.isgay.com/wtf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječima je zaista teško opisati bizarnosti i glupost koja vas očekuje na najgorim stranicama weba, osim možda istim onima kojima su ih opisali tvorci stranice www.isgay.com - what the fuck?

Ne sumnjamo da ćete i sami nakon pažljivog pregleda stranice www.isgay.com/wtf znati odgovoriti na pitanje iz naslova. Uživajte!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara