I oni su plivali za Roka: Ribafishu se od Hvara do Visa pridružila tri dupina

I oni su plivali za Roka: Ribafishu se od Hvara do Visa pridružila tri dupina
Foto: Instagram

DOMAGOJU JAKOPOVIĆU RIBAFISHU pridružila su se tri dupina dok je, u sklopu projekta RokOtok, plivao od Hvara do Visa.

"Svjetionik Stončica, otok Vis, brutalno dobro vrijeme, još brutalniji umor. Nova posada sjajna, stara još i bolja, ako me nije slog trefio kad su naletila tri dupina, e neće nikadaaa...", napisao je Ribafish nakon odrađene dionice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Jakopović Ribafish (@ribafish13) on

"Umjesto 12, bilo je 17 kilometara, malo sam potrgan, ali iskustvo je divno. Bruno i ekipa s gitarom na ispraćaju, more mirno, kurenat slab... A onda su na desetom kilometru tri dupina prošla stotinjak metara - iza broda. Usro sam se... Jedna je stvar plivati s dresiranim dupinima u bazenu u diznilendu, a druga doć na megdan divljem tustom Fliperu kojeg je danas ostavila ljubavnica... Enivej, pet sati plivanja po lagano namreškanom moru, dubina 90 metara, dosta brodova, i divan svjetionik kao cilj. Jedva sam se popeo, piknuo zastavicu broj 10 na Stončicu i otišao spavat u Vis", napisao je još na Instagramu.

"Vis prelijep, uspomene vire sa svih strana, tridesetak djece na predavanju, 110 na dijeljenju poklona, morat ćemo nešto promijeniti", dodao je i najavio novu dionicu. "Sutra ujutro paklen plan, polazak na Veli Budikovac u 7.30, doček u 8 i onda drito u Komižu na još jedan doček u 11.00 na plaži Gusarica te priprema za dosta težak maraton za Biševo u utorak ujutro. Strgan ali sretan, sve vas volim i hvala na svemu", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara