I ove dvije ljepotice borit će se za naklonost Gospodina Savršenog

I ove dvije ljepotice borit će se za naklonost Gospodina Savršenog
Foto: Press

KAKO se bliži druga sezona showa Gospodin Savršeni, saznajemo identitete sve više kandidatkinja. Među 19 djevojaka koje će se boriti za njegovu naklonost našle su se i Mihaela Muhvić iz Poreča i Zadranka Julie Pavlović. 

>>>Tisuću kvadrata i bazen: Zavirite u raskošnu vilu novog Gospodina Savršenog<<<

Mihaela (23) se smatra iskrenom i odanom osobom s dobrim smislom za humor, a od partnera traži slične osobine. Djevojka koja voli pobjeđivati svoje strahove i pomicati vlastite granice - to najbolje opisuje Mihaelu koja trenutačno radi u casinu u Poreču, no ondje se ne planira dugoročno zadržavati. Sanja o vlastitoj poduzetničkoj karijeri u nekoj toploj stranoj zemlji, a voli adrenalin i ne boji se promjena.

Jako se veseli sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni' jer želi upoznati sebe kroz brojne situacije u kojima se ranije nije okušala. Zbog avanturističkog duha i radoznalosti, njezin odabranik mora biti spreman na zanimljiva putovanja.

Mihaelin idealni muškarac također mora biti odlučan, ambiciozan i znati kojim putem želi ići u životu, no treba biti pristojan te imati i nježniju stranu. Smatra da je lakše zavoditi nekoga do koga joj nije stalo nego nekoga za kim je potpuno 'luda' jer se tada, priznaje, pretvori u mače. Nije ju strah  pokazati emocije pa ne isključuje opciju da će se zaljubiti u showu.

Kad je bila mala i živjela u Americi, Julie (20) je sa svojom sestrom obožavala gledati američku verziju showa „The Bachelor“.

Prava avanturistica, koja se kao tinejdžerica s obitelji doselila u Zadar, s oduševljenjem je prigrlila sudjelovanje u emisiji zato što se najviše veseli novim iskustvima i putovanjima te nezaboravnim trenucima zabilježenim fotoaparatom, što joj i hobi. Atraktivna brineta priznaje da nikada nije imala ozbiljnu vezu niti je bila ludo zaljubljena pa se nada da će to show promijeniti jer čvrsto vjeruje da se pred kamerama može roditi ljubav.

Uvijek će prednost dati kavalirima koji damama otvaraju vrata i pridržavaju stolac, a sa sigurnošću tvrdi da su njezin odabir zgodni, muževni i hrabri dečki uz koje će se uvijek osjećati sigurno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara