I ove dvije plavuše pokušat će osvojiti Gospodina Savršenog

I ove dvije plavuše pokušat će osvojiti Gospodina Savršenog
Foto: RTL

ZA GOSPODINA Savršenog ove jeseni će se boriti i dvije plavuše - Maja Đukanović iz Sarajeva i Gabrijela Divković iz Novske.

Širok je spektar interesa medicinske sestre i fizioterapeutske tehničarke Maje iz Sarajeva.

Maja je sretna i ispunjena na svom sadašnjem poslu, ali njezini snovi ne staju na tome. Naime, neostvarena joj je želja jednoga dana osnovati brend odjeće i kreirati parfem! Za sebe će reći da je iskrena, temperamentna, zabavna, ali i tvrdoglava osoba koja najviše cijeni iskrenost, a ne voli agresivne i ljubomorne muškarce.

U show se prijavila kako bi stekla novo iskustvo i, nada se, pronašla partnera za cijeli život, a Gospodin Savršeni mogao bi je osvojiti šarmom, lijepim ponašanjem i gestama - nikako lažima i spletkama. U njezinim snovima idealni spoj s idealnim muškarcem bila bi romantična večera uz svijeće i bazen u kojem se mogu zajedno opustiti nakon ukusne večere. Srećom, toga neće nedostajati u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'.

Odrastajući uz roditelje učitelje, studentica Gabrijela (21) uživala je čitajući najljepša književna djela, što je utjecalo na njezin odabir zanimanja, kao i na maštanja o svom idealnom partneru.

Gabrijela dolazi iz Novske, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealni dečko treba biti visok i "velik" kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji sa svojim psom biglom po imenu Arija, a za sebe kaže da je iskrena, hrabra i komunikativna osoba te ponekad vrlo eksplozivna i izravna jer uvijek ide za onim što želi i kaže ono što joj je na umu. Muškarac je na prvu može osvojiti izgledom i karakterom, a ako je i inteligentan, reći će da je to pun pogodak.

U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se da bi vidjela kako funkcionira s preostalim djevojkama u kući te kako izgleda kada se 19 djevojaka bori za naklonost jednog muškarca, a i potajno se nada da će doživjeti za sebe idealan spoj - piknik u prirodi sa svijećama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara