I Slovenci imaju svoju Žanu

Atraktivnu Slovenku Hrvati će ove godine imati prilike upoznati na 11. Hrvatskom radijskom festivalu. Iako je završila glazbenu školu, a osim violine svira i klavir, gitaru, flautu i trubu, Žanina je karijera, pišu tamošnji mediji, prekretnicu doživjela u ljeto 2005. godine, kada ju je megahit "Trofeja" dogurao do samog vrha slovenske estrade. Činjenica da se u veljači iste godine pojavila naga u Playboyu, pretpostavljamo, nije odmogla u lansiranju pjevačke karijere.

Za Playboy se skinula, kaže, kako bi za mnogo godina, kada bude stara, imala dokaz kakva je "bomba" bila u dvadesetima. Sredinom 2005. godine izdala je svoj prvi album naziva "Sexy", a Slovenci ju najviše pamte po pjesmama "Poletiva“ i "Ona".

U pjesmi "Druga violina", s kojom nastupa na ovogodišnjem HRF-u, Žana će po prvi put zapjevati na hrvatskom jeziku. Osim glazbom, slovenska se ljepotica bavi i modom, pa tako trenutno kreira svoju vlastitu modnu liniju, a do nastupa na HRF-u možete ju gledati u slovenskom izdanju popularnog TV showa "Ples sa zvijezdama".

Screenshot: Playboy.si

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara