Ida Prester: Mrzim tangice i čipku, za to se ne osjećam dovoljno seksi

Ida Prester: Mrzim tangice i čipku, za to se ne osjećam dovoljno seksi

Foto: Borna Čavrag/Index

IDE PRESTER došla je pogledati što nudi nova kolekcija Women Secreta iako sama ne voli previše eksperimentirati s donjim rubljem. "Volim japanski, tri broja premali, sa štanda. Ma šalim se, nosim vrlo jednostavno donje rublje. Mrzim tange i ne volim čipke, ne osjećam se dovoljno seksi za to. Bitno mi je da mi je udoban i da ga ne osjetim, da me ne sputavam", rekla nam je Ida.

"Zadovoljna sam umecima, ljudima izgledam kao Aleksandra Grdić"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica nam je otkrila i malu tajnu iz svoje struke. "Ono što voditeljice obavezno moraju imati u svojoj kolekciji, to sve koriste, su silikonski grudnjaci bez naramenica, što bi se reklo, umjetne sise. Izgledaju kao maleni bubrezi koje zalijepiš od ispod, jer je za večernje haljine to jedina opcija, da se ne vidi. Ja sam jako zadovoljna time, ljudima izgleda kao da sam Aleksandra Grdić", smije se Ida.

"Ima stvari koje mi smetaju na meni, ali njih ne može kirurgija riješiti"

Pitali smo je i bi li ikada povećavala svoje grudi. "Ima stvari koje mi smetaju na meni, ali su one nepopravljive. Ali nemam neki problem koji bi kirurgija mogla riješiti", rekla nam je. Dodaje kako, osim što ni sama nije opsjednuta rubljem, ni njenom dečku taj dio nije posebno važan. "Njemu je to nešto što se treba skinuti", kaže Ida. "A on u tangicama, hm. U raznim situacijama se može dogoditi svašta što te može  potaknuti, ali za sada tange još nismo upotrebljavali. Možda za neke maškare proba, da iskoristi to što bilda. A ako meni ikada bude sugerirao da ih nosim, reći ću mu, prvo ti pa onda ja", smije se pjevačica i voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara