Igor Hajdarhodžić: Moja veza s Majom Vučić nije bila idealna, ali prekid jest!

Tekst: V.V.
Foto: Index, Marijan Džambo, Željko Šop/Cropix

NEKOLIKO mjeseci nakon što im se veza potpuno raspala, Igor Hajdarhodžić šturo je progovorio o svojoj bivšoj životnoj partnerici i majci njegove kćeri Gite, Maji Vučić. Bez imalo ustezanja i izigravanja gospodina, Hajdarhodžić je ispričao novinarki Storyja da "veza s Majom Vučić nikada nije bila dobra ideja", te da je od početka bio svjestan da nema budućnost. Živciralo ga je, kaže, što je zbog Maje postao javno eksponirana ličnost, a šestogodišnju vezu, iako je Maja inzistirala, nije htio ozakoniti iz "privatnih razloga".

Pomirenje ne dolazi u obzir!

Ipak, kaže da protiv braka nema ništa, ali s Majom to - jednostavno nije bilo to! Otklonio je sumnje o pomirenju, za koje kaže da se nikada neće dogoditi, ali s Majom je, napominje, ostao u izvrsnim odnosima zbog kćerkice Gite, o kojoj bivši par i dalje zajednički i ravnopravno brine.


Maja i Igor upoznali su se prije šest godina u Dubrovniku u Igorovom stanu na Stradunu, gdje se te večeri okupilo omanje društvo, a njih dvoje zaljubilo na prvi pogled. Maja je tada još uvijek bila dio skupine Divas, a Igor je polagano shvaćao kako gluma ipak nije njegov životni poziv te se počeo baviti restauracijom starog namještaja te izradom maketa starih jadranskih brodova koje su posljednjih godina postale jedan od zaštitnih simbola hrvatske suvenirske kulturne baštine.

Maja prekid opisala šturo i neslikovito (za razliku od Igora)Maja je prije nekoliko tjedana službeno potvrdila njihov prekid: "Istina je, mogu potvrditi da smo se Igor i ja razišli, jer smo oboje zaključili i shvatili da naša veza naprosto više ne ide u istom smjeru. Vodili smo dva paralelna života koja su se sve više udaljavala. Ljudi se s godinama mijenjaju pa smo se vjerojatno promijenili i nas dvoje", objasnila je tada (nešto skromnije od Igora sada) razloge raspada svoje veze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara