Igor Kojić: Milan laže, ja sam zvao policiju, učiteljice su maltretirale dijete

Igor Kojić: Milan laže, ja sam zvao policiju, učiteljice su maltretirale dijete
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

NAKON što je Severina Kojić na konferenciji za medije optužila zagrebačku školu za zlostavljanje njenog sina jer ga nakon nastave nisu htjeli predati njenom suprugu Igoru, njen je bivši partner Milan Popović u razgovoru za Index rekao da je cijela priča isprovocirana od strane Severine i Igora.

Sad se svojim priopćenjem medijima javio Igor Kojić.

"Iako nemam naviku javno istupati, imam odgovornost prema svojoj obitelji javno reagirati na situaciju u kojoj je od jučer uključena moja obitelj i ja. Milan Popović priča neistine, naime ja sam došao po Aleksandra u petak, 11.10., u školu, što radim kada je god majka spriječena i to smatram sasvim normalnim stvarima u obiteljskom životu.

Nažalost, s g. Popovićem nema dogovora, jer dogovor je samo ono što on predloži, što dokazuje količina i broj postupaka koje je pokrenuo protiv moje obitelji.

Milan Popović je opet slagao i rekao da je škola zvala policiju, što je neistina, policiju sam nazvao ja kada sam vidio da su učiteljice zaključale Aleksandra u učionici, u kojoj je boravio sam duže od 2 sata s dvije učiteljice, koje su maltretirale dijete.

Po naređenju ravnateljice OŠ Matije Gubec, gospođe Ljiljane Klinger, a po nalogu oca Milana Popovića, učiteljice nisu dozvoljavale da Aleksandar napusti školu dok otac ne da odobrenje, ne upitavši mene gdje je majka, koja je bila na putu ka školi. Jedino što su rekle jest da trebaju dozvolu oca pa se može zaključiti da je brižni otac žrtvovao vlastito dijete, koje je, ponavljam, bilo zaključano u učionici, ne bi li tako ostvario svoju želju da samo majka i nitko drugi, pa ni Aleksandrova baka, ne može doći po njega u školu.

Je li moja supruga jedina žena u ovoj zemlji koja ne može poslati svoju mamu, sestru ili supruga po svoje dijete u školu?

I dalje ne razumijem što se promijenilo u stavu g. Popovića koji je nekoliko dana prije bio suglasan da pored majke i ja mogu doći po dijete poslije škole, a u petak obavijestio školu da nitko osim majke ne smije doći po Aleksandra u školu.

Što je najžalosnije od svega, ovu školu, kao i vrtić, moja supruga je morala izboriti sudskim putem jer otac ne razmišlja da svakom svojom isključivom odlukom najviše šteti Aleksandru", poručio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara