Igor Kojić se zabavlja: "Želim ti puno ovakvih noći i da ti se sve želje ostvare"

Igor Kojić se zabavlja: "Želim ti puno ovakvih noći i da ti se sve želje ostvare"
Foto: Instagram

IGOR KOJIĆ posvetio se poslu i mladom nogometašu Crvene zvezde Andriji Raduloviću, koji je jučer proslavio 18. rođendan.

"Sreća je kad u jednoj godini proslaviš 2 punoljetstva, prvo na sjeveru, drugo danas. Pa ti sad odluči koje ti je draže. Sretan ti 18. rođendan, želim ti puno ovakvih noći i da ti se sve želje ostvare", napisao je Kojić pored fotografije sa slavlja.

Kako je sredinom svibnja objavio P&P Sport Management, oni zastupaju Radulovića i to zahvaljujući Kojiću.

"Dobrodošlicu u P&P obitelj želimo Andriji Raduloviću, mladom talentu Crvene zvezde, koji se našoj grupi pridružuje zahvaljujući suradnji između Andree Lucianija, Pasqualea Sensibilea, Dušana Baste i Igora Kojića", poručili su.

Prije nekoliko dana Igor je na Instastoryju objavio fotku s mora, i to u vrijeme dok je i Severina bila u Splitu, što je pokrenulo nagađanja da su supružnici zajedno. 

"I dalje biram ljude po duši, ne po zvanju, statusu, parama, briga me za to, iskreno. Duša me zanima...", stihovi su srpskog pjesnika kojeg je Severina tad citirala.

"Ili nekoga osećam ili ne osećam, ili mi prija ili ne prija. Ako ne prija, nema te sile da tu ostanem, pa da je ne znam tko... Ili pored nekoga mogu da dišem ili se sklanjam", napisala je između ostalog.

Podsjećamo, glasine o svađi između supružnika traju već mjesecima. Severina je napustila Beograd i kuću Kojića sredinom travnja, dok je Igor ostao u Srbiji. Od tada supružnici nisu zajedno viđeni u javnosti. Posljednje zajedničke fotografije objavio je Igor prije tri tjedna, nakon što su se supružnici najprije otpratili s društvenih mreža pa ponovno zapratili.

>>>Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala Olju i Kebu

"Ljubav koja se ne mjeri like-om i follow-om. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je tada Igor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara