Igor nakon Instagram drame objavio fotke sa Severinom: Ljubav koja se ne mjeri lajkom

Igor nakon Instagram drame objavio fotke sa Severinom: Ljubav koja se ne mjeri lajkom
Foto: Instagram

NAKON višednevne Instagram drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Severine na toj društvenoj mreži, Igor Kojić iznenadio je objavom fotografija s pjevačicom.

"Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Sudeći prema odjeći koju nose na fotografijama, čini se da su nastale prošle godine tijekom njihovog posjeta New Yorku, gdje je Severina snimila i jedan spot.

Podsjećamo, nakon šuškanja o problemima u braku, Igor je objavio ilustraciju kojom je insinuirao tko su "pokrovitelji njegovog braka". 

Označio je dva medija iz Srbije i Hrvatske te poručio: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate."

>>>Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala Olju i Kebu<<<

Uz ilustraciju je dodao i pjesmu Namćor Đorđa Balaševića. Objava je zatim nestala s njegovog profila, a prije toga komentirala ju je Severina. "Pokrovitelji su Olja i Dragan", napisala je najprije pa je dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

Nakon toga njih su se dvoje prestali pratiti na Instagramu, a nju na toj društvenoj mreži ne prate ni Olja ni Dragan Kojić koje je spomenula u spornim komentarima. Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona.

Olja Kojić je nakon toga i zaključala Instagram.

Nakon toga Severina i Igor ponovno su se počeli pratiti na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara