Ima se: Hakija iz LJNS-a iznajmljuje opremu za rafting, ali drži i hostel

Ima se: Hakija iz LJNS-a iznajmljuje opremu za rafting, ali drži i hostel
Foto: Press

NAJVEĆI zavodnik nove sezone showa Ljubav je na selu definitivno je Hakija Špago, 42-godišnjak iz Konjica koji se bavi iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. 

Na web stranici Hakija nudi rafting od 25 km te mini verziju od 8 km. Uz rafting nudi i hostel-smještaj.

"Imamo privatni parking, ljetni vrt do 120 mjesta koji se nalazi tik pored Neretve, tako da stvara svjež i ugodan osjećaj tijekom boravka u našem rafting centru. Rafting čamac može primiti do 12 osoba. Imamo kompletnu Neopren opremu za do 120 osoba. Mi kao tim nudimo vrhunski rafting uz maksimalnu sigurnost za sve uzraste. Nalazimo se u kanjonu Neretve 3 km od grada", opisuje Hakija svoje usluge na stranici.

Cijena raftinga je 55 KM (oko 210 kn) po osobi te uključuje doručak, opremu, transport na start, ručak i, naravno, sam rafting. Smještaj Hakija naplaćuje 20 KM (oko 75 kn) po osobi za noćenje.

Hakija je već pri prvom upoznavanju s curama poljubio jednu od djevojaka, Marijanu, a s njom je te večeri i spavao u istoj sobi. 

"Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više", objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade kamo je išla kod farmera Srećka napraviti show, sada zaljubljena. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara