"Imamo rasplet": Je li ovim potezom Đorđe Balašević odgovorio Aci Stankoviću?

"Imamo rasplet": Je li ovim potezom Đorđe Balašević odgovorio Aci Stankoviću?
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Danas.rs

FANOVI Đorđa Balaševića su uvjereni da kantautor ipak nije ostao potpuno nijem na pokušaj Aleksandra Stankovića da ga jumbo plakatom još jednom pozove u svoju emisiju Nedjeljkom u dva. Balašević je nakon Stankovićeve geste održao koncert u Novom Sadu, a publika je primijetila promjenu u jednoj pjesmi koju su mnogi protumačili kao rasplet priče.

Balašević je na koncertu iz pjesme Korzo izbacio ženu imena Mia Radenković, odnosno ime koje je Aco Stanković potpisao na jumbo plakatu kojime ga je ponovno pokušao dozvati u svoju emisiju, a fanovi koji su bili na koncertu protumačili su to kao još jedno odbijanje Balaševića da dođe u Stankovićevu emisiju.

"Đotovi, jeste li primijetili da je Mia Radenković preimenovana u Lea Mladenković u pjesmi Ljerka (Korzo) na koncertu u NS? Izgleda je to rasplet onog bilborda što je osvanuo u Novom Sadu pred koncert", napisao je jedan Đoletov obožavatelj u grupu "Đotovi" u kojoj se okupljaju najvatreniji obožavatelji novosadskog kantautora.

I zaista, na snimci objavljenoj na YouTubeu Balašević je preimenovao Miu Radenković  u Leu Mladenković, što inače nikada ne čini na svojim koncertima.

(Pogledajte na 32:41 minuti)

Podsjetimo, u Novom Sadu je prije nekoliko dana  osvanuo jumbo plakat na kojemu piše "Dragi Đole, još uvijek te čekam... Mia Radenković" i nije trebalo dugo da se dozna da ga je postavio Aleksandar Stanković, koji već 15 godina Balaševića pokušava dovesti u emisiju Nedjeljom u 2.

"Miu Radenković sam potpisao zato jer je Mia jedna od djevojaka koje se pojavljuju u pjesmi Ljerka, a stih ide "Mia Radenković, Uobraženković. Pomislio sam da možda odbija doći u emisiju jer i mene smatra Uobraženkovićem", kazao je Aco Stanković za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara