Imaš veliku ekipu? Kod nas ima mjesta za sve!

Imaš veliku ekipu? Kod nas ima mjesta za sve!
Foto: Press

KAKO ne bi izgubio kontakt s niti jednim članom svoje ekipe donosimo ti par naputaka što trebaš napraviti.

Skupi ekipu

Kako bi bio omiljen u ekipi, najprije (očito) moraš imati istu. Kako bi to postigao dovoljno ti je skupiti jednog prijatelja ili njih maksimalno troje kako biste činili ekipu, škvadru ili kako god se želite nazivati. Za okupiti ekipu ne trebaš ulagati puno truda jer tvoju ekipu mogu činiti i tvoji mama, tata, sestra, brat ili ujak u petom koljenu.

Odaberi najbolju tarifu

Nakon što si skupio ekipu potrebno je svima u njoj pružiti ono što žele. A to su neograničen broj minuta kako bi jedni druge mogli nazvati kada god poželite, neograničen broj SMS poruka jer ipak tvoja mama možda još uvijek više voli tipkati poruke nego slati WhatsApp emotikone. Kako bi tarifa odgovarala cijeloj priči tebe i tvoje ekipe nazvali smo je EKIPNA.

Bez interneta ništa

WhatsApp, Viber, SnapChat, Youtube, Instagram i Facebook samo su neke od društvenih mreža koje ti i tvoja ekipa koristite. Niste uvijek u mogućnosti biti spojeni na WIFI i iz tog razloga vam je potrebno BEZBROJ GIGABAJTA kako ne bi propustili nijednu objavu najdražih vam influencera.  Ono što je super je da podatkovni paket svaki član ekipe bira kako mu najviše odgovara.

Što je čovjek bez mobitela

Svi znamo da fotke koje sheramo i lajkamo izgledaju kao da su ih fotkali najbolji fotografi. Za to nije zaslužan nikakav profesionalan fotoaparat već super mobitel. U ekipnoj imaš na izbor 1x Samsung Galaxy A40 i 3x Huawei Y5 Prime 2018 i neograničenu komunikaciju na novim mobitelima za samo 95 kuna mjesečno.

Lajkaj, sheraj, zovi, tipkaj

Nemoj si dozvoliti da ne pratiš trendove, da ne nazoveš mamu i pohvališ se odlično provedenim danom u školi, tipkaš curi ili dečku cijelu noć dok ne zaspi. Sve to i još puno toga omogućit će ti TELE2 EKIPNA.

Što čekaš? Zar ne želiš imati sve i uživati u svojoj neograničenosti? 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;