Imate mirisne snove? Ovaj čovjek ih može ispuniti

Imate mirisne snove? Ovaj čovjek ih može ispuniti
Foto: Press

IMA TOLIKO stvari u životu u kojima želimo, ali i možemo uživati. Ako se vam dogodi da možete slijediti svoju strast, nipošto nemojte propustiti priliku jer vjerojatno vam se neće pružiti svaki dan. Sanjamo o mnogočemu, boljem poslu, manje stresa, više slobodnog vremena, stvarima koje bismo željeli, od onih velikih pa do sitnica koje bi nam popravile dan. Usredotočimo se na ove potonje jer upravo su sitnice sastavni dio života. Nova boja kose, ruž,neki modni detalj ili vrlo željeni parfem, sve nam to može uljepšati svakodnevicu. Imamo ih zamišljene u nekoj idealnoj varijanti, kako bi morali izgledati, djelovati, mirisati. No koliko često ustvari imamo prilike sudjelovati u stvaranju takvog nečeg?

Doista, kolike su šanse da neki brend napravi primjerice ruž prema našim zamislima? Hm, mogli bi se zamisliti. Ipak, govorimo li o parfemima priča je posve drukčija.

Parfem je neprikosnoveni šampion kada govorimo o najželjenijim kozmetičkim proizvodima. To i ne čudi s obzirom na gotovo magične moći koje parfemi imaju na nas, naše osjećaje, sjećanja. Pronaći pravi i najbolji za sebe nije uvijek lako u što ste se zasigurno i sami više puta uvjerili. S druge strane, dobro znamo kako bi naš idealni parfem trebao mirisati. U Hrvatskoj već neko vrijeme imate prilike ostvariti svoje mirisne snove i imati svoj parfem iz mašte. Zahvaljujući Hrvatskoj Parfemskoj Kući nudi vam se prilika ne samo da pronađete, već i da sudjelujete u proizvodnji upravo onakvog parfema o kavom ste sanjali. Naš jedini parfumer Tomislav Vrbanec u stanju je baš svaku mirisnu maštu pretvoriti u stvarnost. On i njegova Hrvatska Parfemska Kuća nude kod nas jedinstvenu mogućnost izrade personaliziranog parfema, jednog ili više primjeraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soon

A post shared by HXG (@hxg_official) on

Kako to izgleda? Sve svoje mirisne ideje, vizije i misli podijelit ćete s parfumerom Vrbancom, no to nije sve. U cijelom procesu vrlo je važno i upoznavanje vas i vaše osobnosti jer se na temelju toga mogu izvući note koje će vam najbolje dogovarati. Za to je potrebno i iskustvo i znanje, a Vrbanec se tu već odavno dokazao kao vrsni stručnjak. Uključuje vas se u cijeli proces izrade samo vaše parfemske recepture, kao i izgled krajnjeg proizvoda, vašeg vlastitog parfema ili pak vašeg brenda parfema. Pritom vam je osim osobnog parfumera, na raspolaganju i cijeli tim Hrvatske Parfemske Kuće koji će vaše mirisne snove pretvoriti u najposebniju najmirisniju stvarnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?