Imate viška vremena? Više nemate

Imate viška vremena? Više nemate

U POTRAZI za zanimljivostima na Internetu naišli smo na savršeni način za ubiti par sati i pritom se odlično zabaviti - Flash igru MOTAS, što je skraćenica za Mystery Of Time And Space.

U osam godina surfanja Internetom nižepotpisani nije naišao na ovaku detaljno i pomno izrađenu Flash igru - radi se o velikoj avanturi u kojoj vi kao glavni junak tražite tajnu vremena i prostora.

Upravljanje akcijama glavnog lika vrši se klikanjem mišem po raznoraznim elementima okoline, uzimanjem predmeta i njihovom pravilnom upotrebom.Gotovo svaka lokacija na kojoj se nađete sadrži neku mini-misteriju koju treba riješiti kako bi napredovali dalje. Ako zapnete u igri, možete i chatati s ostalim surferima koju trenutno igraju MOTAS, te ih zamoliti za pomoć.

Napominjemo da nismo odgovorni ako dobijete otkaz zbog (previše) igranja na poslu. Naime, igra je prilično zarazna, smatrajte se upozorenima.

Tekstualni uvod u igru prenosimo u cijelosti, a igru "Mystery Of Time And Space" možete zaigrati na ovoj adresi.

"Od početka vremena i prostora, svemir se neprestano razvija u vrlo kompleksni sustav međusobno interagirajućih elemenata, od solarnih sustava do mikroorganizama.

Mi, promatrači vremena i prostora, osvjedočili smo se u svaki aspekt svemira iz bilo kojeg zamislivog kuta. Za nas, vrijeme i prostor lišeni su misterija, kraja i početka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije uvijek bilo tako. Nekad smo bili rasa bića koja su lutala svemirom u potrazi za odgovorima i znanjem, ali našli smo samo još pitanja i jada.

Eoni su prošli prije nego što su prvi članovi naše rase shvatili da postoji duboko strukturiran proces iza obične stvarnosti koju možemo vidjeti i u kojoj živimo. No, za opažanje te alternativne stvarnosti bilo je nužno zaboraviti sve što smo znali o običnoj stvarnosti.

Teorija je bila slijedeća: ako je neka osoba odrasla i živjela u nekom okolišu, on ili ona više nisu mogli vidjeti tu alternativnu stvarnost zbog doktrine vlastitih sjećanja i iskustava.

Vi ste jedno od rijetkih ljudskih bića koji će moći iskusiti tu paralelnu stvarnost iz prve ruke. Nadamo se da ćete nam poslati dobar izvještaj kao što ste obećali, iako razumijemo da se ne možete sjetiti tog obećanja, jer ste dozvolili da vam izbrišemo sjećanje.

Bez brige, kad dođe vrijeme podsjetit ćemo vas na naš dogovor..."

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara