Index "Back to the city" party!

LJETO se bliži kraju, što znači da je došlo vrijeme za veliki Indexov "Back to the city" tulum u Piranhi. Naravno da svoje vjerne posjetitelje nagrađujemo besplatnim upadom u Piranhu, ali ne samo time.

Zajednički tulum već provjerene simbioze vodi Vas i ovaj put na još jedan nezaboravni R&B Confusion (Powered by Index) party zakazan na dobro poznatom mjestu, klubu Piranha u srijedu 23. kolovoza.

Morska groznica nastavlja se na najboljim zabavama u gradu, točnije u klubu Piranha. Zato smo i ovaj put pripremili ljetne poslastice za sve naše goste, kako Indexa tako i kluba Piranhe.

Najbrže i najpreplanulije djevojke odjevene u bijelo nagradit ćemo malim zajedničkim poklonima. Dakle, svi koji su nađu na Indexovom popisu za srijedu na R&B Confusionu očekuje po jedan primjerak CD kompilacije "Papaya Day & Night".
 
Sve preplanule cure odjevene u bijelo očekuje i piće dobrodošlice. Za drmanje guza i vruću atmosferu zaduženi će biti "bolesni brat" DJ Bizzo i resident RnB Confusiona, DJ Oli Dobolli.

Jednoj od djevojaka u bijelom poklonit ćemo i zlatnu godišnju ulaznicu za Piranhu, te ju nagraditi poklonom sportskog centra Rados.

Ostala iznenađenja potražite na užarenom podiju kluba Piranha sljedeće srijede na još jednom zajedničkom tulumu R&B Confusion-a i Indexa.

Osvojite godišnji upad u Piranhu!

Kako do besplatnog upada na veliki Indexov "Back to the city" party?

Vrlo jednostavno - pošaljite nam par svojih najluđih fotki s ljetovanja. Tako ćete "zaraditi" besplatan upad u Piranhu, piće dobrodošlice i CD kompilaciju Papaya "Day & Night".

Autor nama najdraže fotke osvaja godišnju ulaznicu za Piranhu!

Ako vas je sram fotki, javite nam samo zašto bismo baš vama trebali dati upad u Piranhu.

Fotke s ljetovanja ili samo zahtjeve za besplatne upade šaljite na index.party@gmail.com.

Vidimo se u srijedu.

Upad je dozvoljen isključivo osobama starijima od 19 godina. Klub Piranha zadržava diskrecijsko pravo selekcije gostiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara