Index doznaje: Big Brother završava tjedan dana prije planiranog kraja!

KAKO doznajemo od povjerljivih izvora iz produkcije Celebrity Big Brothera, pompozno najavljivanom showu dolazi nenadani kraj, a zbog iznimno loše gledanosti i činjenice da je riječ o skupom projektu, RTL Televizija će ga, navodno, iz etera povući već ovog vikenda i gledateljima servirati "svečanu završnicu" tjedan dana prije predviđenog.

"Big Brother završava ovog vikenda. Poznatim kandidatima koji se natječu nedostaje vanjski svijet i glamur pa ih je RTL Televizija odlučila pustiti doma za Uskrs", stoji u priopćenju koje će, doznajemo, uskoro obići hrvatske medije. Iako inzistiraju na činjenici da veselu silikonsku ekipu raspuštaju zbog njihove nostalgije (???), nije teško zaključiti da se radi o projektu koji je podbacio po svim mogućim parametrima - gledanosti, zanimljivosti i prisutnosti u medijima.

RTL se u posljednjih deset dana svim silama trudio demantirati podatke koji potvrđuju iznimno lošu gledanost, pa svoje izvješće za medije završavaju rečenicom koju bilo koji gledatelj ovog debakla može protumačiti kao nebulozu: "RTL Televizija od samog je početka planirala kraći period emitiranja, ali Uskrs je potaknuo velikodušnost Big Brothera koji ovim pokazuje svoje veliko srce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam komentara", kratko nam je odgovorila Morana Lerga, glasnogovornica Celebrity Big Brothera na upit o ukidanju emisije. Ipak, prema našim saznanjima, prekid showa sigurna je stvar, a RTL se na taj potez odlučio nakon što ni 12 dana emitiranja Celebrity Big Brother nije opravdao iznimno skupe troškove produkcije. Osim toga, tu je i konkurentska "Farma" na Novoj TV koja se može pohvaliti nešto boljim podacima o gledanosti i scenarijem koji je kandidate ipak potaknuo na akciju i emisiju učinio puno zanimljivijom.

Ovdje možete pročitati što se novog događa u brodu koji tone, pardon, Celebrity Big Brotheru.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara