Index doznaje: Jerko Leko pao na čari mlade manekenke Ive Šarić!

Index doznaje: Jerko Leko pao na čari mlade manekenke Ive Šarić!

LJUBAV prema narodnjacima spojila je, kako doznajemo, novi nogometno-manekenski par koji je u vezi proteklih nekoliko mjeseci. Igrač Monaca Jerko Leko i mlada manekenka Iva Šarić svim se silama, kažu nam njihovi prijatelji, trude sakriti vezu od javnosti, a da se među njima "nešto zaista zbiva", mogli su se uvjeriti posjetitelji prvog ovosezonskog R'n'B Confusiona u klubu Piranha, gdje su bez ustručavanja izmjenjivali nježnosti. Ipak, Iva Šarić nam je u kratkom razgovoru negirala cijelu priču.

"Neću komentirati takve gluposti. Bili smo u istom društvu i to je to", rekla nam je kratko Iva Šarić, nemalo i neugodno iznenađena što je njezina ljubavna priča izišla na vidjelo. S obzirom da Jerko Leko ne voli pozornost medija, barem kad je riječ o njegovom privatnom životu, s djevojkom se, doznajemo, dogovorio da će vezu "koliko god je to moguće" držati u tajnosti, ali se u Piranhi ipak nisu mogli suzdržati.

Nešto se i naučilo iz veze s Majom Cvjetković...

Leko je, podsjetimo, donedavno hodao s još jednom manekenkom, bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, a njihova je ljubavna priča s vremenom prerasla u malu medijsku sapunicu. Dosta se, naime, pisalo o razlozima njihovog prekida, a Index je istinu na kraju doznao upravo od poznatog nogometaša. "Između Maje i mene došlo je do zasićenja, što je sasvim normalno s obzirom da smo funkcionirali na velikoj udaljenosti. Ne čujemo se povremeno kao što je ona rekla. Možda se čuje s mojom sestrom, jer zajedno studiraju, ali ja s njom više nisam u kontaktu. Prekinuli smo i nemamo se zašto družiti", rekao nam je Leko, umoran od priča koje su tada kružile medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Šarić - nova hrvatska seks bomba?

Baš kao što Leko već ima iskustva kad su u pitanju manekenke, i Iva Šarić je iskusna kad su u pitanju nogometaši - nekoliko je godina provela u vezi s jednim Dinamovim juniorom. Ipak, 20-godišnja je manekenka (zasad) poznatija po svojim poslovnim angažmanima, a na nekim internetskim forumima nazivaju je i "novom hrvatskom seks bombom". (Možda dođe na upražnjeno mjesto koje je, objavom da više nije seks bomba, iza sebe ostavila Renata Sopek.)

"Sebe zaista ne doživljavam tako, a ni moji prijatelji me ne gledaju kao seks bombu", rekla nam je Iva Šarić i istaknula da joj je najveća ambicija diplomirati ekonomiju, a onda će vidjeti što, kako i gdje. Mlada manekenka otkrila nam je i kako će se od ove jeseni u game showu "Uzmi ili ostavi" pojavljivati kao hostesa, što bi, kao u slučaju nekih njezinih kolegica, mogao značiti i početak televizijske karijere.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara