Index doznaje: Marko Grubnić završio na psihijatriji

Index doznaje: Marko Grubnić završio na psihijatriji

"TRENUTNO nisam u mogućnosti davati nikakve izjave. Prolazim kroz teško razdoblje u životu pa vas molim za razumijevanje", napisao nam je u poruci Marko Grubnić nakon što se, kako doznajemo, sam prijavio na psihijatrijski odjel jedne zagrebačke bolnice. Iako mladi stilist nije htio pričati o detaljima, od njegovih prijatelja doznajemo kako su ga jako pogodili komentari koje je na internetu i u novinama pročitao nakon izlaska iz Celebrity Big Brothera, a lošem psihičkom stanju kumovao je i višemjesečni umor.

Marko Grubnić neko vrijeme neće šetati po špici i eventima, na kojima je već nekoliko godina stalni gost, i to, kako doznajemo, prvenstveno svojom odlukom. Naime, nakon što je dva tjedna proveo pred televizijskim kamerama, zatvoren u Celebrity Big Brotheru s još sedam "poznatih" Hrvat(ic)a, Grubnić se o dojmovima odlučio informirati na internetskim forumima, čiji ga posjetitelji nikad nisu štedjeli, a pogotovo otkad se pojavio u reality showu.

Uvredljivi komentari i rad bez stajanja

Njegovi nam bliski prijatelji kažu kako su ga šokirale izrazito negativne reakcije medija i javnosti, a nije pomogla ni činjenica da je u "velikom finalu", emisiji koju je na brzinu i traljavo napravila RTL Televizija, izbačen prvi - najviše gledatelja poželjelo je, prije nego što je komercijalna televizija priznala neuspjeh projekta, izbaciti upravo njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na psihijatriju se prijavio i zbog umora - posljednjih mjeseci naporno radi, a iz dana u dan broj se njegovih poznatih klijentica samo povećava. Prošle se godine na Cro A Porteru po prvi put predstavio kao dizajner, surađujući s modnom kućom Linea Exclusive, glumio je u sitcomu "Zauvijek susjedi" te odradio nebrojeno mnogo editorijala za modne časopise i reklamne kampanje.

Je li Grubnić "kontroverzan"?

Otkad se pojavio na hrvatskoj medijskoj sceni, Marko Grubnić nailazi na oprečne komentare i reakcije - nerijetko se piše o njegovoj seksualnosti, o kojoj uglavnom ne želi govoriti, a na udaru medija je i zbog estetskih operacija. Iako se šuška kako ih je napravio barem šest, Grubnić je priznao dvije, ali nikad se nije bunio protiv čestih usporedbi s Nevenom Ciganovićem, "modnim bauštelcem" s kojim se najviše sprijateljio u propalom Celebrity Big Brotheru.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara