Index Fun - best of 2003

U PROTEKLOJ smo godini na ovom mjestu pokušali isticati ono najzabavnije i najsmješnije što smo pronašli na webu, TV-u i ostalim medijima, a danas vam donosimo pregled onog što se nama učinilo najbolje i najzabavnije u 2003 od svega objavljenog u rubrici Fun.


Josip KatalenićJedno od imena za koje smo redovito našli mjesta na naslovnici Index.hr-a bilo je ono Josipa Katalenića. Ako prije Story Supernova Music Talents showa za njega nije čuo više-manje nitko, svojim je angažmanom na Novoj TV doministrov sin definitivno upropastio svaku, pa makar i teoretsku šansu, za uspjeh na ionako sterilnoj i beskrvnoj hrvatskoj estradi.

Što reći o "pjevaču" za čije pjesme nitko, osim njegovih roditelja i ljudi koji su ih napisali, nije čuo, ali je iz nekog razloga pozvan da prosuđuje o kvaliteti kandidata SSNMT-a, koji nastupa na playback i pritom razgovara na mobitel, koji djevojčicama od 13 godina pred kamerama dobacuje svoj broj hotelske sobe, kojeg jedna Mirna Berend (koja je također priča za sebe) ponizi toliko da smo se zamalo sažalili nad njim?

Da vas podsjetimo na tu, sada već čuvenu Katalenićevu bruku pred kamerama, još jednom donosimo link na "obračun" Berend vs. Katalenić:

Mirna vs Katalenić (.WMV) 1.68 MB
Zahvaljujemo: Funnyplace.org

Tekst "Josip Katalenić - koliko nisko se može pasti" objavljen na Index.hr-u.

Rikard Moritz

Zbog izbornog zakona koji efektivno dozvoljava pola sata "slave" na HTV-u pri predstavljanju izbornih kandidata svih stranaka registriranih u RH, imali smo priliku vidjeti jednog fascinantnog čovjeka - Rikarda Moritza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je, prema informacijama koje imamo, Rikard Moritz umro prije dva tjedna, u našem će sjećanju ostati kao izuzetno simpatičan čovjek s vjerojatno najdojmljivijom i scenski najefektnijom zaključnom riječi od svih kandidata kojima nas je HTV zasipao tjednima prije izbora.

Tekst "Glasajte za Rikarda Moritza" objavljen na Index.hr-u.

DOWNLOAD >> Rikard Moritz na HTV-u (WMV, 670 Kb)


Coveri iz pakla

Zahvaljujući trudu diskutanata sa usenet grupe kojoj više nećemo spominjati ime, skupili smo kompilaciju najsmješnijih omota glazbenih izdanja koje smo našli na webu.

Za one kojima imena kao što su "Karatist Preacher", "Devastatin Dave, the Turntable Slave" i "Tino" ne govore ništa, svakako otvorite tekst o "Coverima iz pakla". Ako se bar jednom ne nasmijete gledajući ova dizajnerska remek-djela, zabrinite se za vlastiti smisao za humor ili jednostavno provedite Silvestrovo uz program HTV-a.

Tekst "Coveri iz pakla" objavljen na Index.hr-u.


Ante Maletić

Šećer smo, kako i priliči, ostavili za kraj. Naime, na adresi www.ante-maletic.iz.hr našli smo, po našem izboru, najzabavniju Internet stranicu 2003.

Na njoj je stanoviti Ante Maletić za "neke kojima nije jasno" obrazložio svoje "službeno stajalište glede žena".

Nabrajanje svih gramatičkih, pravopisnih, semantičkih i logičkih grešaka navedenih u Antinom tekstu bilo bi usporedivo s brojanjem zrnaca pijeska u Sahari, pa nema previše smisla da sad navodimo što je na njegovoj stranici smiješno.

Nažalost, Ante je svoju briljantno sročen tekst maknuo s weba (ne pada nam napamet zašto), ali zato njegovu stranicu u izvornom obliku možete pronaći ovdje (hvala webmasteru zerumozga.org).

Tekst "Ante hoće ženku, ali ne bilo kakvu" objavljen na Index.hr-u.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara