Index vas nagrađuje s ulaznicama za Massimovu turneju "Sunce se ponovo rađa"

Index vas nagrađuje s ulaznicama za Massimovu turneju "Sunce se ponovo rađa"

OD KRAJA rujna u prodaji je novi album Massima Savića, "Sunce se ponovo rađa", a kako bi pjevač na neki način zaokružio priču oko novog albuma, organizirana je promotivna koncertna turneja. Ulaznice za Massimove koncerte u Rijeci, Zadru i Zagrebu od danas možete nabaviti samo u Aquarius CD shopovima ili na www.cedeterija.hr. Količine ulaznica su ograničene pa na vrijeme osigurajte svoje primjerke!

Turneja započinje 30. listopada u riječkoj Stereo dvorani, zatim kreće put zadarskog Arsenala gdje će se Massimo publici predstaviti već dan kasnije, a veliki koncert priprema u zagrebačkom Aquariusu gdje će "osim hitova i novih pjesama, svojoj publici predstaviti sasvim novog Massima". Petog prosinca Massimo će nastupiti u slovenskim termama Lendava koje leže u podnožju Lendavskih gorica. Osim toga, svi ljubitelji Massimove glazbe moći će, u kraćem druženju, dobiti autogram ili se fotografirati s Massimom. U subotu, 18. listopada pjevač će u Aquarius CD shopu u Zagrebu (Varšavska 13) potpisivati svoj novi album, a isto će raditi u četvrtak, 30. listopada u Aquarius CD shopu u Rijeci (Matije Gupca 3a), te 31. listopada u Aquarius CD shopu u Zadru (Arsenal, Trg 3 bunara 1).

Nagradna igra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index.hr & Aquarius Records nagrađuju vas s po 3x1 ulaznicom za svaki od koncerata u Rijeci, Zagrebu i Zadru. Sve što vi trebate napraviti jest mail nasloviti s "Massimo - grad u kojem želite na koncert", odgovoriti točno na pitanje koji je po redu ovo Massimov album, te sve poslati na našu adresu index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona). Nepotpuni mailovi se ne uzimaju u obzir. Najbrže ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara