Indexova foto-zvijezda Marinshe "sredila" Kraljeve ulice

NAKON što je ušla u meksički udžbenik digitalne fotografije te osvojila nagradu u prestižnom francuskom časopisu "Photo", Indexova foto blogerica Marina Filipović, poznatija pod pseudonimom Marinshe, bacila se u estradne vode, i to kako bi Kraljevima ulice, pobjednicima ovogodišnje Dore, napravila fotografije koje će ih u narednih nekoliko mjeseci predstavljati u Europi.

"Doslovno nemam ni onu jednu minutu koja mi je potrebna da stavim fotku na blog! Ovaj vikend snimam Kraljeve ulice jer dečkima trebaju lijepe fotke za Eurosong!", piše Marinshe na svom blogu o novom projektu u kojeg se "uplela" zahvaljujući brojnim međunarodnim uspjesima koji polako, ali sigurno rezultiraju afirmacijom i na domaćem tržištu.

Kraljevi ulice odlučili su, naime, ambiciozno krenuti u projekt osvajanja Europe, a iako su do Eurosonga u Beogradu, na kojem će nastupiti s pjesmom "Romansa", ostala još dva mjeseca, Hadži, Laci i ekipa odlučili su se što prije pobrinuti za svoj vizualni identitet kojem dosad nisu pridavali previše pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotivne fotografije Marine Filipović naći će se na CD-u kojem je namjera uoči Eurosonga upoznati europsku javnost s radom najpoznatijih hrvatskih uličnih svirača. Nosač zvuka sadržavat će nekoliko verzija "Romanse", koju grupa trenutno snima u novoj verziji, a iz diskografske kuće Menart poručuju kako će se potruditi da izbjegnu tipičnu hrvatsku situaciju što se tiče press materijala za naše predstavnike. Proteklih godina, naime, takvih je materijala nedostajalo na Eurosongu, pa hrvatski izvođači nisu, poput ostalih sudionika, imali ništa za podijeliti stotinama novinara koji prate ovo glazbeno natjecanje.

Više o snimanju promo materijala Kraljeva ulice pročitajte na marinshe.bloger.hr!

Dorijan Klarić
Foto: Marina Filipović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara