Indexovi posjetitelji odabrali četiri najbolje "chick fighterice"

ODABRANE su finalistice trećeg natjecanja u hip-hop plesu "Chick Fighta 2008.", koji organizira program R'n'B Confusion powered by Index.hr! Od trinaest djevojaka koje su se prijavile na natjecanje u finale natjecanja je ušlo njih osam, koje će svoje umijeće baratanja plesnim koracima još jednom demonstrirati na rođendanskoj proslavi kluba Piranha, 28. svibnja.

Martu Drezgu, Sandru Nikić, Ružicu Gelo i prošlogodišnju pobjednicu Nives Poznanović odabrao je jedan od najpoznatijih svjetskih plesača (na temelju poslanih mu snimaka djevojaka), Lil' Phill, koji je plesao i radio koreografiju na turnejama mnogih svjetskih glazbenih faca, među kojima su i Justin Timberlake, Mariah Carey, Britney Spears, Wu Tang Clan i Outcast.

Indexovi posjetitelji su izabrali Elu Magdu (koju možete pogledati u priloženoj snimci), Tinu Duran, Mariju Ivančić i Marinu Klobučar te su tako odabranim djevojkama dali priliku da u Piranhi u završnici natjecanja pokažu što znaju i izbore se za laskavu titulu "chick fighterice" 2008. godine, a kući odu s pregršt nagrada: novčanom - u iznosu od tisuću kuna, poklon paketom sponzora, Shoe Be Do-a, Bossovim mirisnim poklon paketom te zlatnom karticom kluba Piranha, s kojom će uvijek imati status VIP gosta, te zlatnom tenisicom "Chick Fight 2008.". Video isječke ostalih djevojaka pogledajte na Video Indexu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chick Fight" je izvrsna prilika za afirmaciju mladih plesača i plesačica koji se svi slažu u jednom - da je plesna scena u Hrvatskoj još uvijek zapostavljena. Ukoliko ste propustili priliku i niste se prijavili na ovogodišnji "Chick Fight", ne tugujte - ovo natjecanje polako prelazi u tradiciju R'n'B Confusiona powered by Index.hr i njegovog rezidencijalnog kluba Piranhe. Na četvrtoj godišnjici kluba Piranha, 28. svibnja, gosti će moći vidjeti osam finalistica koje će se pokušati izboriti za status ultimativne "chick fighterice" 2008. godine, i naravno, zaplesati s njima u ritmu najvećih plesnih hitova.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara