Indira i tamburaški sastav Dyaco snimili su spot u vinariji Kutjevo

Indira i tamburaški sastav Dyaco snimili su spot u vinariji Kutjevo
Foto: Press

INDIRA LEVAK i tamburaški sastav Dyaco predstavljaju novu pjesmu "Pukni zoro", za koju tekst potpisuje Indira Levak.

"Dugogodišnje prijateljstvo i užitak u prijašnjim suradnjama naveli su nas da se opet okupimo te da svatko od nas uložio energiju kako bismo stvorili ono što najbolje znamo - glazbu za dušu i srce", izjavio je Danijel Car koji je otpjevao Indirine stihove s mnogo ljubavi.

Za pjesmu “Pukni zoro”, glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman i produkciju potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Toni Ćosić. Indiri ovo nije prva suradnja s tamburaškim sastavima, a za novu pjesmu odabrala je lokaciju u samoj duši Slavonije – kutjevačko vinogorje. Videospot koji prati pjesmu sniman je na lokacijama najboljeg vinogradarskog položaja vinarije Kutjevo - Vinkomir, gdje su od rane zore snimani kadrovi za ovu itekako energičnu pjesmu. Ostale lokacije na kojima je spot sniman su park perivoj Kutjevačkog dvorca, te stari Kutjevački podrum iz 1232. i arhiva vinarije Kutjevo gdje su i Indira i Dyaco bend uživali u vrhunskoj graševini, pjenušcu Maximo brut, te drugim vrhunskim i premium vinima vinarije Kutjevo.

Spot je režirao Marko Zeljković.

"Nije tajna da sam vezana za zvuk tamburice i emociju koju tambura budi u mojoj duši, a koja me vječito inspirira. To je glazba koja ulazi u dušu čovjeka, zato se često priključim mojim dragim prijateljima iz benda Dyaco na pozornici kao njihova gošća, a sada nas veže i ova energična i zanimljiva pjesma", izjavila je Indira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?