Influencerica sa 620 tisuća pratitelja: Da me pitate koliko je 8x2 ne bih ni to znala

Influencerica sa 620 tisuća pratitelja: Da me pitate koliko je 8x2 ne bih ni to znala
Screenshot: YouTube

IAKO je riječ o vještini koju većina ljudi svlada kad su djeca, australska influencerica Skye Wheatley priznala je da se u dobi od 26 godina bori s osnovnom matematikom.

Instagram zvijezda koju na toj društvenoj mreži prati više od 620 tisuća ljudi odgovarala je na pitanja fanova na YouTubeu - a jedan od njih pitao ju je nešto vezano za školu. Tijekom 34-minutnog videa koji je naslovila Pretpostavke o meni otvoreno se osvrnula na svoje poteškoće s matematikom otkrivši kako ne bi mogla reći odgovor da je netko pita koliko je 8x2.

Iako su mnogi ostali zatečeni njezinim priznanjem, mnogi su je podržali za "iskreno priznanje".

Majka jednog djeteta opisala se kao osoba koja je mrzila školu i učenje. "I znate zašto sam je mrzila? Jer je nisam shvaćala", rekla je u snimci. "Matematika mi je bila najgori predmet. Da me pitate koliko je 8x2 ni to ne bih znala."

"Hvala ti za iskrenost", pisali su fanovi bivše natjecateljice Big Brothera, u koji je ušla 2014. godine, a nakon toga je izgradila lukrativnu karijeru kao influencerica. Ima 245 tisuća pretplatnika na YouTubeu i više od 620 tisuća na Instagramu, gdje redovito objavljuje uvid u svoj život mame sinčića Foresta.

U ožujku je izazvala kontroverze kad je usred nestašice toaletnog papira u Australiji podijelila fotografije u praznom supermarketu kako bi promovirala sponzorirani sadržaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara