Ingrid otkrila da se zbog Luke seli u Zagreb: Ljubav je za mene najveća motivacija

Ingrid otkrila da se zbog Luke seli u Zagreb: Ljubav je za mene najveća motivacija
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

SPISATELJICI Ingrid Divković sudjelovanje u showu Brak na prvu donijelo je promjene u poslovnom, ali i privatnom životu. Nakon završetka showa započela je vezu s jednim od kandidata Lukom Budakom, a sad je najavila da će se zbog njega iz Rijeke preseliti u Zagreb. 

"Uz veliki iskorak u profesionalnom smislu dogodila mi se i neplanirana, ali po svemu sudeći, sudbonosna promjena u mom privatnom životu, koji sada eto više i nije toliko privatan. Dakle, zaključak je da mi je spomenuti show uvelike promijenio život, i to na bolje, na čemu sam istinski zahvalna", rekla je Ingrid u intervjuu za RTL

Priznala je da se zbog ljubavi planira i preseliti. 

>>>Ingrid i Luka snimljeni u šetnji Zagrebom, držali su se za ruke<<<

"Planovi su, naravno, tu. Za sada i dalje živim na relaciji Rijeka-Zagreb, no ako bude sve po njegovom i mom planu, konačno preseljenje će se dogoditi početkom ove jeseni", kaže Ingrid i dodaje da je ljubav za nju uvijek bila najveća motivacija. 

"Ona je za mene početak, sredina i kraj svega. Mislimo da o ljubavi znamo sve, ali bojim se da o ljubavi još uvijek ne znamo puno toga. I zato smo tu. Da je naučimo, da je osjetimo. Da je na koncu svojim umom, dušom i tijelom istinski (pro)živimo", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara