Instruktorica plesa Josipa Pavičić: Davorin Bogović ima dvije lijeve noge!

Instruktorica plesa Josipa Pavičić: Davorin Bogović ima dvije lijeve noge!

SVESTRANA bivša pjevačica i farmerica, danas novinarka i spisateljica, Josipa Pavičić od ovoga utorka vraća se na male ekrane u sklopu programa Nove TV. Josipa postaje guru plesa u novoj rubrici emisije Red Carpet Light kojeg vodi Nikolina Pišek, pa će tako biti instruktorica plesa poznatim Hrvatima koje će između plesnih koraka rešetati svojim pitanjima. Jednako kao što joj leži forma intervjua, britkoj Josipi leži i ples kojim se bavila jedanaest godina, trenirajući balet i klasične plesove.

I Zdravko Mamić zaplesat će s Yo

Rekreativno, Yo i danas uživa u latinoameričkim plesovima, posebice salsi, a nakon nekoliko godina pauze ponovno ćemo ju gledati na ekranu u omiljenoj ulozi novinarke. "Evo, do sada smo snimili tri epizode u kojima su gostovali Zijad Gračić, Davorin Bogović i Zdravko Mamić. Sva su se trojica super snašla. Možda Davorin ima dvije lijeve noge, ali imao je volje i duga za naučiti ples. Bio je jako pozoran i slušao je što sam mu govorila", ispričala je Josipa, a priznala je i kako postoji mogućnost da u nekim budućim emisijama ugosti neke od poznatih Hrvatica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prilog je tek u počecima razvoja, tko zna što će sve biti. Do sada smo zvali spomenutu trojicu muškaraca, a od Hrvatica trenutačno nikoga nemamo u planu. Možda se već danas sjetim koju od njih ću pozvati, nikad se ne zna", rekla je Josipa koja je vrlo zadovoljna sadašnjim razvojem situacije. Dodala je i kako smatra da su Hrvati vrlo talentirana i plesna nacija, a njezin prvi prilog moći ćemo vidjeti već danas.

Z.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara