Internet luduje za memeom koji nitko ne kuži, a priča kako je nastao je urnebes

Internet luduje za memeom koji nitko ne kuži, a priča kako je nastao je urnebes
Foto: Twitter

JESTE li se ikad osjećali ili ponašali tako da ste pomislili: "E ovo je baš kao da sam Južna Amerika"? Niste? Da, nije nitko, ali meme s Južnom Amerikom svejedno je postao hit na društvenim mrežama.

20-godišnja tviterašica Laina Farthing na Twitteru je sasvim slučajno stvorila vjerojatno najbesmisleniji meme ikad koji joj je donio slavu u bespućima interneta. Ona je htjela pokazati kako se ponaša kad netko flertuje s njom, no slučajno je uploadala krivu sliku, sliku karte Južne Amerike, te je nastao hit.

"Ja: Flertujem

Ja: Uzvrate flertovanjem

Ja: (slika Južne Amerike)", tako izgleda meme koji je Laina objavila na Twitteru, a koji je dosad skupio 140 tisuća lajkova i više od 50 tisuća reakcija. 

Kad je Laina tek objavila ovaj tvit nastale su brojne teorije zašto Južna Amerika, mnogi su tražili skriveno dublje značenje, a onda je ona otkrila stvarnu priču - da se zeznula pri uploadu te da je umjesto slike karte Južne Amerike tu trebala biti slika šokiranog Pikachua.

"U prošlosti sam imala tu foru da bi mi ljudi govorili zemlje svijeta koje su posjetili pa bih ih ja onda smještala na karte gdje mislim da se nalaze. Te karte bih uvijek zaboravila izbrisati s računala", objasnila je za Unilad kako se slika Južne Amerike uopće našla u njezinom folderu.

U međuvremenu su nastale i brojne varijacije na temu, a Laina je stekla i popriličan broje pratitelja na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara