Internetska premijera novog singla Elementala "Luna"

Foto: Marina Filipović - Marinshe

NAKON fantastično primljenog albuma "Vertigo" i nakon što se istoimeni singl popeo na prvo mjesto top lista te sigurnim korakom osvaja slušatelje, gledatelje i kritičare, ne samo u Hrvatskoj nego i šire, Elemental nam opet donosi nešto novo. Prvi put u Hrvatskoj spajaju se književnost i glazba i nastaje - "Luna"!
 
Robert Naprta napisao je uzbudljiv fantastički roman o Luni, djevojci iz Zagreba, tinejdžerici koja ostaje bez roditelja te počinje živjeti s tetom i tetkom gdje otkriva mračne tajne i velike moći. U romanu koji prati život 16-godišnje djevojke riječ je o fantastičnim svjetovima vještica i vukodlaka, temeljenim na legendama koje se na našim prostorima provlače već stoljećima. A u roman pun strasti i uzbuđenja, ljubavi i akcije, svjetla i tame uvodi vas grupa Elemental s pjesmom "Luna". Kao i svaki put dosad vezano uz Elemental - očekujte neočekivano!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideju za nastanak pjesme "Luna" najbolje opisuje Remi: "Napravili smo pjesmu inspirirani činjenicom da je glavna protagonistica romana Luna djevojka koja se razlikuje od svojih vršnjaka i zbog toga nailazi na kojekakve probleme u životu. Osobno sam se mogla povezati s pričom djevojke koja se ne uklapa u neke okvire, jer sam i sama prolazila slične stvari tijekom odrastanja. Htjeli smo pjesmom dati vjetar u leđima svima koji se na ovaj ili onaj način izdvajaju od većine i poručiti im da je u redu biti drukčiji i da svatko od nas nosi u sebi zvijezdu, snagu i sjaj. Okolina često zna biti brutalna prema svima i svemu što nije unutar prihvatljive norme, a ponekad su upravo najljepše stvari one koje se malo razlikuju od standarda - one koje su neobične. Željeli smo pjesmom poručiti da se ne treba sramiti sebe, kakvi god bili i da moramo naučiti voljeti sebe jer ćemo tek onda naučiti voljeti druge".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara