Internetska zvijezda otkrila kakve sve odvratne poruke dobiva od muškaraca

Internetska zvijezda otkrila kakve sve odvratne poruke dobiva od muškaraca
Foto: Instagram

SEKSUALNA spisateljica otkrila je neke od užasnih poruka koje dobiva od muškaraca.

Nadia Bokody kaže kako joj je inbox prepun besramnih komentara. Australska influencerica kaže da se muškarci samozadovoljavaju na njezine fotografije, a zatim joj to detaljno opisuju.

"Kao i većina žena iz medija koje znam, ne mogu se sjetiti kad sam zadnji put otvorila svoje poruke da se ne bih suočila s prijetnjama, nasiljem i grafičkim prikazima seksa (povremeno popraćeni opisom masturbacijske sesije)", otkrila je u svojoj kolumni za news.com.au.

No, to nisu jedine neukusne poruke koje Nadia prima. Prije je opisala kako je trolovi nazivaju glupom i debelom, a ti komentari, kaže, pogoršavaju se svaki put kad izrazi svoje mišljenje online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

"Ako se moja fotografija pojavi u nekom članku, dobivam poruke kritika na sve, od težine do frizure. Ako izrazim mišljenje online, zovu me debelom kučkom (usput, ova glupa kučka ima tri sveučilišne diplome) i varijacijama na ružnu kurvu."

"To je ono što bih trebala očekivati, kažu mi. Ako mi se ne sviđa, trebala bih se maknuti s interneta, podsjećaju me."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Nadia vjeruje da neki muškarci osjećaju da imaju pravo iskaliti se na njoj jer su seksualno frustrirani. Dodaje i kako žene dobivaju puno više hejterskih poruka od muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Kako bi se nosila s tim, direktne poruke često i ne otvara. Drugima preporučuje isto jer kaže da je zaključila kako je to najlakši način za živjeti bez uznemiravanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara