Intimna objava miljenika Hrvatica razvedenog s 22: "Svatko se bori s demonima"

Intimna objava miljenika Hrvatica razvedenog s 22: "Svatko se bori s demonima"
Foto: Instagram

OMILJENI pjevač (mladih) Hrvatica, Marko Kutlić, na Instagramu je podijelio intimnu objavu u kojoj je progovorio o tome kako se nosio s teškim razdobljima u životu. 

"Ovo je priča o jednoj pobjedi. Svatko od nas bori se sa svojim demonima. Jednom ili više puta čovjek se nađe na raskršću života... izgubi smisao, skrene s puta i misli da povratka nema; a dosta ljudi nikada se ne vrati", započeo je Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

"Kad se nađeš na raskršću života; kad budeš morao sam krenuti dalje, a đavo ti se nasmije, znaj da svu bol koju nosiš, ma koliko god ona bila teška, možeš istopiti u jednoj maloj kapi LJUBAVI. Prošlo je godinu dana od izlaska pjesme koja je ostala najmanje zapažena od strane publike, ali je najveća u mom srcu. Moj prvi album je vani kroz koji dan, a upravo zato sam mu dao ime "U kapi tvoje ljubavi". Hvala svima vama koji ste tu i koji me nikada niste prodali. Stvarno vas volim iskreno iz dubine svog srca", zaključio je. 

Pjesma o kojoj govori sadrži vjerske motive, a Marko ne skriva da je predani vjernik. Svojevremeno je čak tvrdio da mu kolege iz benda Pravila igre u kojem je nekad pjevao nisu dopuštali da se posveti vjeri, a ubrzo nakon toga je i napustio bend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kad bi barem svaki dan ovako započeo...🙏🏻

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Na Instagramu je nedavno objavio fotografiju crkve uz napomenu: "Kad bi barem svaki dan ovako započeo."

Na žalost njegovih brojnih obožavateljica Marko je u sretnoj vezi s pjevačicom Antonelom Đinđić, te na društvenim mrežama nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije uz koje ne propušta napomenuti koliko je zaljubljen u svoju dragu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S tobom sve je sreća...💙

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

"S tobom je sve sreća", napisao je uz fotku na kojoj je nježno ljubi u obraz. 

Iz braka s bivšom suprugom Marko ima dva sina Petra i Pavla. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara