Iscijedi ga do posljednje kapi

Iscijedi ga do posljednje kapi
Foto: Press

BOČICA vašeg omiljenog parfema. Sigurno je savršena na sve moguće načine, od izgleda do naravno sadržaja. Možda ste svoj omiljeni parfem dugo tražili, možda čak i štedjeli za njega. Ma znate ono koristili ste ga samo u posebnim prilikama. Ili ipak niste, već ste bez imalo grižnje savjesti uživali u njemu svaki dan, cijeli dan. Bilo kako bilo, jednom mu neizbježno mora doći kraj. A svaki je rastanak težak, a pravi će ljubitelji parfema znati kakav je osjećaj kada potrošiš svoj mirisni izvor užitka gotovo do posljednje kapi. Baciti bočicu bila bi šteta, a sačuvate li je, samo će zauzimati mjesto  na polici. I što onda? Nekoliko dobre savjete otkriva Hrvatska Parfemska Kuća.

Možda već imaš drugi, novi u kojem ćeš dugo uživati, no,  možda će kupnja ipak morati malo pričekati zbog drugih prioriteta.  Što god da je na stvari, postoje načini kako ćete još neko vrijeme moći sladiti nosnice sa svojim omiljenim mirisom. Iako ne na isti način kao do sada, ali svakako je da ćete osjetiti njegov miris. Naše majke i bake dobro su znale da se prazne bočice parfema nikako ne bacaju. Sve su ih one čuvale, ali ne bilo gdje. U ormaru. Imale su za to vrlo dobar razlog. Bez obzira na to što iz parfema više ne izlazi ni kap,  to ne znači da više ne miriše tvrde u Hrvatskoj Parfemskoj Kući.

Miris će se unatoč tome što je bočica prazna još dugo osjećati. Stavite li je u ormar, odjeća će poprimiti taj fini miris, a vi ćete ga osjetiti svaki puta kada odjenete nešto iz svog mirisnog ormara.  Možete ga staviti i u ladicu s donjim rubljem pa će tako i vaše donje rublje mirisati božanstveno. Da bi miris još lakše izlazio možete čak skinuti pumpicu i tako vaš omiljeni miris doista iscijediti do kraja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?