Iskušajte Jeep Wrangler Lare Croft

U NASTAVKU Tomb Raidera Lara Croft je Land Rover Defender zamijenila drugom legendom, specijalnom izvedbom Jeep Wranglera. Odnedavno, svi njeni fanovi mogu isprobati vozilo putem kompjutorske igre ili pak kupiti specijalnu izvedbu dotičnog modela.

Svi posjetitelji Internet stranice Jeep.com ili Yahoo!Games portala moći će downloadati kompjutorsku igru "Jeep 4x4: Trail of Life". Zahvaljujući ovoj igrici, moguće je virtualno iskusiti mogućnosti legendarnog terenca. Pri tome imajte na umu da je riječ o vrlo realnoj predodžbi terenskih mogućnosti Wranglera, jer u Jeepu tvrde da on sve to može izvesti i u naravi.

Jeff Bell, podpredsjednik Jeep-a, kratko je prokomentirao predstavljanje kompjutorske igre:"Ne samo da je zabavna, Jeep kompjutorska igra omogućuje korisnika da se upozna s terenskim sposobnostima Jeepovog modela i da sazna kako će iz njega izvući maksimum. Riječ je tek o prvoj iz niza kompjutorskih igara koje trenutno razvijamo".

Na “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” služenoj Web stranici posjetitelj, uz download spomenute igre, na raspolaganju ima mnoštvo interesantnih sadržaja. Tako je moguće pogledati isječke iz filma, foto-galerije, itd.

Specijalna izvedba Jeep WrangleraKako bi na najbolji način iskoristio popularnost Tom Raider fenomena, Jeep je na tržište lansirao specijalni izvedbu popularnog modela. Punim imenom Jeep Wrangler Rubicon Tomb Raider vizulano se tek neznatno razlikuje od modela u filmu.
Uz specijalnu srebrnu metalik boju i aluminijske naplatke promjera 16 inča, za vizualni identite izvedbe se brine bočna zaštita pragova i blatobrana, aluminijske zaštitne ploče, povećani pragovi i neizostavne maglenke. Tu je još nosač dodatnih reflektora i prednji bull-bar.

Inače atraktivan interijer oplemenjen je unikatnim presvlakama i crvenim pojasevima. Izvedba koja s ponosom nosi Tom Raider značku ima i posebnu cijenu.

Cijena u SAD iznosi 28.115 USD, što i nije pretjerano, s obzirom da kupac dobiva atraktivno opremljenu izvedbu modela dokazanih terenskih sposobnosti. Jeep zasad planira proizvesti oko 1.000 primjeraka ovog jedinstvenog modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijevozno sredstvo Lare Croft je prerađeno kudikamo ozbiljnije. Glavnu glumiciu štiti zaštitni kavez, a vozilo je postavljeno na ogromne Mickey Thomson gume promjera 35 inča.

Kamionske gume rezultirale su izmjenama na ovjesu, pa je vozilo odignuto od podloge za dodatnih 10 cm.

Kao svaki pravi terenac, filmski Wrangler je opremljen vitlom, a potpuno opremljen može postići brzinu od 130 km/h.

Više informacija: http://www.jeep.com/jeep_life/tombraider/index.html?context=wrangler-models-rubicon&type=promoimg

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara