Isprovocirana paparazzom Nicole Richie briznula u plač

ISPROVOCIRANA dobacivanjem jednog paparazza, zvijezda serijala "Simple Life" Nicole Richie, prije nekoliko dana je briznula u plač govoreći kako su fotografova dobacivanja povrijedila njene osjećaje.

Bivša velika prijateljica američke starlete Paris Hilton, kazala je za časopis "US Weekly" kako ju je jednom prigodom, dok je s prijateljem išla u šoping u Malibuu, u Kaliforniji, pratio paparazzo fotograf te joj je u jednom trenutku navodno glasno dobacio opasku da je premršava što je popratio i vulgarnim atributom.

"Nicole, izgledaš odvratno. Nabaci si nešto je..ne težine." - navodno je paparazzo izlanuo mladoj glumici koja će za nešto više od mjesec dana proslaviti 25. rođendan.

Nicole je novinaru US Weeklyja rekla kako ljudi ne viču na ljude koji su pretili, te joj nije jasno zašto netko misli da ima pravi vikati na nju i govoriti joj da je premršava.

"To je vrlo uznemiravajuće i podlo. Nisam anoreksična. U tom sam trenutku bila sita svega i svih koji me konstantno zamaraju mojim izgledom." - rekla je Nicole koja je nakon dobacivanja otišla do paparazza i sasula mu sve u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekla sam mu: Što da uistinu imam anoreksiju? Što da sam zaista bolesna? Kako bi se onda osjećao nakon izgovorenih tako groznih stvari?" - kazala je Richie.

Dodala je kako misli da ju je paparazzo samo htio isprovocirati ne bi li izvukao dobru fotografiju, ali, rekla je, "ja sam ljudsko biće, a on je povrijedio moje osjećaje."

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara