Istraga pokazala što je glumica radila u trenu kad je s 19. kata pala u smrt

Istraga pokazala što je glumica radila u trenu kad je s 19. kata pala u smrt
Foto: Facebook

KAD JE mlada glumica Bethany Beales pronađena mrtva nakon što je pala s 19. kata zgrade, pretpostavljalo se da je izvršila samoubojstvo, no godinu dana kasnije, na vidjelo su izašle nove informacije o cijelom slučaju. 

Britanski The Sun piše kako je istraga pokazala da je nesretna Bethany navodno pala nakon što je na balkonu pokušala napraviti selfie. 

"Njen je mobitel pronađen vrlo blizu tijela, vjerojatno joj je bio u ruci dok je padala. Moguće je da je pokušala napraviti selfie i pala", otkrio je Edelle Michaels, jedan od policajaca koji je istraživao slučaj. Dodao je da je ograda balkona bila previsoka da slučajno padne preko nje te da je možda koristila stolicu kako bi se popela na nju. 

Njeni su prijatelji otkrili da je poginula glumica voljela tulumariti, a obdukcija je otkrila da je koristila kokain nekoliko sati prije smrti. 
Iako su na početku istrage privedeni muškarac i žena za koje se sumnjalo da su upleteni u njenu smrt, policija je zaključila da se radilo o nesretnom slučaju. 

"Ne postoje dokazi da je u ovo upleten još netko. Njene ozljede odgovaraju onima od pada s te visine, a u krvi su joj pronađeni droga i alkohol koji odgovaraju količini za rekreativno korištenje. Moguće je da si je sama oduzela život, ali isto tako je moguće da je htjela sjesti na ogradu i napraviti selfie, stoga ne mogu utvrditi da se radi o samoubojstvu", ispričao je mrtvozornik. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara