Iva i Stipe: Ne brinite se, sve je u redu

Iva i Stipe: Ne brinite se, sve je u redu

KAKO ne bi postali novi skandalozni par koji će sljedećih tjedana i mjeseci krasiti domaće naslovnice, Stipe Marić i Iva Majoli posljednjih se dana trude da ih opet iznova doživimo kao mirne supružnike koji se sa svađama suočavaju baš kao i svi ostali, normalni ljudi. Incident na Braču mediji su, kaže bračni par, preuveličali - naguravanje, pljuvanje i ružne riječi svjedoci su, pretpostavlja se, izmislili.

O svađi Ive Majoli i Stipe Marića, koja se prije nekoliko dana odvila pred posjetiteljima jednog bračkog kluba, svako malo izlaze novi detalji, a protagonisti svađe tvrde kako je stvar "potpuno prenapuhana". Mediji su, podsjećamo, pisali da je za incident kriva Ivina ljubomora, alkohol i nasrtljive djevojke, a Marić je navodno svoj vjenčani prsten, u stilu Dikana Radeljaka, bacio u more. Sve se odvijalo pred posjetiteljima kluba, koji su nakon svađe medijima željnim informacija satima u detalje prepričavali tko je i što u kojem trenutku napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je bacanje prstenja po studijima/plažama/prostorima po izboru postalo neizostavnim trendom među hrvatskim celebrityjima, tako je i pomirenje te pokoja zajednička "ekskluzivna" fotka snimljena u svrhu uvjeravanja javnosti kako je "opet sve u redu" postalo jedna od "in" stvari bez koje se nikako ne može. U namjeri da se suprotstave informacijama o svađi, za koju Marić i Majoli priznaju da se dogodila, ne onako dramatično kao što smo mogli čitati, supružnici su se tako za jedan tjednik fotografirali zajedno na plaži i svakim se novim korakom trude pokazati kako u njihovom slučaju, unatoč manjim problemima, bračna idila i dalje cvjeta.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara