Iva Jerković i Jelena Rozga kao mafijašice: "Znam kad trebam biti muško, a kad žensko"

Foto: Borna Čavrag/Index

JELENA ROZGA i Iva Jerković poslužile su dizajnerskom dvojcu ELFS kao zaštitna lica za kolekciju nazvanu "Mafia Lady", koju su dečki predstavili na prvoj večeri Cro A Portera. Cure su se odlično snašle u ulozi opakih dama, a za Index su otkrile kako je sve proteklo.

"Odlično sam se zabavila u ulozi mafijašice"

Rozgi se ipak više sviđa uloga pjevačice nego manekenke, a Iva nam je priznala da zna biti opaka kada treba. "Bilo mi je odlično, oni su odlični dečki. Snimanje same kampanje za ovu kolekciju proteklo je odlično, kao da nismo radili ništa. Zadovoljna sam sa svime. Jedna odlična suradnja. S Rozgom je također bilo odlično raditi budući da i nju znam već jako dugo, nije bilo nikakvih problema, dobro smo se zabavili", izjavila je Iva.

"Znam kad trebam biti muško, a kada žensko"

"Trebale bi biti kao mafijašice, ugodno mi je to leglo. Ja sam više muški tip, tako da sam se snašla. Znam kada trebam biti muško, a kada žensko. Paše mi, ovo sve, često sam i sama u tamnim bojama, crna je crna", nadodala je Jerković. "Volim i tulumariti i provoditi vrijeme doma, uz film i društvo. Za sve sam varijante opuštanja", zaključila je lijepa manekenka kada smo je upitali kako će se opuštati nakon obavljenog posla.

Rozga: Pala bih da nosim duge haljine na koncertima

Jelena Rozga s ELFS-ima surađuje već duže vremena, a i ovu reviju s užitkom je odradila. "Nije mi prvi put da nosim, smrzla sam se, no mislim da smo sve super odradili. Kolekcija je predobra, sve je savršeno. Meni je sve ovo mrak, sve želim imati i nositi", rekla je Jelena. "Baš sam se našla s ELFS-ima, kužimo se, rade mi haljine i prilagode mi neke stvari. Dosta sam energična na bini i mislim da bi u ovim duljim haljinama pala vrlo brzo, zato uvijek nosim kratke, tako će mi raditi i sada za koncerte. Sjajni su dečki i ne bi ih mijenjala nizašto na svijetu", nadodala je pjevačica o svojim modnim mezimcima.

"Ne bih se mogla baviti manekenstvom"

"Čim te ovako intenzivno našminkaju i naprave ti frizuru, uživiš se u ulogu pa tako i onu mafijašice. Meni je cijelo vrijeme bilo bitno da ne padnem, samo sam sebi ponavljala: nemoj pasti, nemoj pasti. Nisam manekenka, nego pjevačica. Manekenskom se ne bih mogla baviti, ja sam pjevačica i najsretnija sam kad uzmem mikrofon u ruke i kad pjevam", zaključila je šarmantna Rozga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara