Iva Jerković od policije bježala u autu kojeg joj je poklonio Zefo?

MANEKENKE Lorena Čavar i Iva Jerković, koje su prije dvije večeri završile na policiji zbog prebrze vožnje u kojoj je sudjelovao i Josip Antić Zefo, i dalje su nedostupne javnosti, a kuloarima kruže brojne priče o njihovom odnosu. Priča se, naime, kako je mafijaš (?) već duže vrijeme u vezi s Ivom Jerković, koja je prema našim saznanjima vozila crveni Mercedes u trenutku uhićenja. Trač da se radi o automobilu kojeg je poklonio 27-godišnjoj manekenki na neki je način potvrdila i Nives Celzijus, supruga Dine Drpića na kojeg je auto prepisan.

Dino i Nives Drpić automobil Mercedes A klase prodali su prije tjedan dana, ali još nisu riješili papire pa su i oni morali na policiju, nakon što je njihov automobil zaustavljen u pravoj potjeri po centru Zagreba. "Auto smo prodali muškarcu koji je to namijenio kao poklon ženskoj osobi", rekla je tajanstveno Nives Celzijus Novoj TV, naravno, ne želeći otkrivati imena. Kako doznajemo, radi se upravo o 41-godišnjem Josipu Antiću Zefi, a poklon je namijenjen upravo osobi koja je bila za volanom - Ivi Jerković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli bez alkotesta?

Lorena Čavar u priči se, doznajemo, našla jer je s Ivom dugogodišnja prijateljica, a povremeno se i druži s tajanstvenim parom. Mediji od policijske potjere, koja se dogodila u nedjelju navečer, nisu uspjeli doći do manekenki koje se ne javljaju na mobitel, a ne kontaktiraju ni s modnom agenticom Sandrom Vranješ, čije su štićenice. Protagonisti potjere zaradili su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, a prema informacija nekih medija, nitko od policajaca nije zahtijevao alkotest, inače uobičajen u takvim situacijama.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara