Iva Mia Erak: Nikad nisam bila u vezi s Mamićem niti je varao suprugu sa mnom

Iva Mia Erak: Nikad nisam bila u vezi s Mamićem niti je varao suprugu sa mnom

IVA MIA ERAK je putem svojih odvjetnika Nikše Valjala i Ane-Marije Leško uputila ispravak navoda prenesenog iz časopisa Extra, a objavljenog na Indexu 15. veljače ove godine u 23.01 sati pod naslovom "Index doznaje: Razlog razvoda Vanje i Zorana Mamića je instruktor jahanja". Sporna je rečenica prenesena iz tjednika: "Kako pak tvrdi Extra, Zoran je Vanju navodno varao s poslovnom partnericom svog vjenčanog kuma Anom Šikić, zatim s bivšom glasnogovornicom Milana Bandića - Ivom Mijom Erak i s Milom Horvat koju su pak povezivali s proslavljenim trenerima Slavenom Bilićem i Igorom Štimcem".

"Na prvom mjestu istaknut ćemo činjenicu kako ste gornju informaciju objavili bez ikakove valjane i argumentirane podloge. S druge strane, u trenutku objave gornjih neistinitih podataka naša stranka je (a što Vam je obzirom na vrstu novinarstva kojom se bavite trebalo biti poznato) bila i sada je u drugom stanju te ista, a budući da se radi o rizičnoj trudnoći, istu mora kontrolirati kod nadležnog liječnika uz odgovarajući za to određeni posebni liječnički tretman. Naša stranka je nakon objave predmetnog teksta, a zbog stresa uzrokovanog navedenom objavom bila primorana odmah potražiti liječničku pomoć", stoji u ispravci netočnog navoda koju potpisuju odvjetnici Ive Mije Erak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gore citirani tekst dovodi našu stranku u vrlo neugodnu poziciju u odnosu na osobe kojima je okružena, nadasve rodbinu i prijatelje. Objavom navedenog dijela teksta grubo ste povrijedili ugled i čast naše stranke, zbog čega ona trpi znatne duševne boli, nelagodu te pritisak okoline u kojoj živi i boravi. Kada se tome pridoda činjenica sa se ista nalazi u drugom stanju te da je podvrgnuta strogom liječničkom tretmanu poradi činjenice postojanja rizične trudnoće, ovakovo vaše ponašanje nije niti potrebno previše komentirati. U javnosti se stvara i stvoren je potpuno pogrešan zaključak o ličnosti naše stranke, a naša stranka izložena je stalnom pritisku bližnjih, prijatelja i rodbine te osjeća stalnu nelagodu i strah zbog objavljene neistinite, neprovjerene informacije koja je dijelom teksta objavljenog na stranicama portala Index.hr u rubrici Xmag Showbiz. Stoga Vas pozivamo da ovaj ispravak netočnih navoda te ispriku objavite na Vašem portalu sukladno Zakonu o medijima, na način da istaknete da naša stranka nikada nije bila u ljubavnoj vezi sa Zoranom Mamićem te da Zoran Mamić s našom strankom nikad nije varao niti prevario svoju suprugu", dodaje se.

Index.hr se ovim putem ispričava Ivi Miji Erak zbog netočne informacije o tome da je bila ljubavnica Zorana Mamića prenesene iz tjednika Extra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara