Iva Šulentić u novim televizijskim projektima

Iva Šulentić u novim televizijskim projektima

SVESTRANA ljepotica Iva Šulentić ovih se dana s prijateljicama odmara u Komiži, nakon što je ovog proljeća i ljeta sudjelovala u nekoliko TV projekata i studiranje privela samom kraju. "Ja Che Guevara" i "Kontrola, imamo problem" dvije su potpuno različite serije koje ćemo od ove jeseni najvjerojatnije gledati na malim ekranima, u kojima je Iva još jednom pokazala svoj glumački talent, a na snimanju se, kaže, odlično zabavila.

Zagrebačka voditeljica i glumica nedavno je dovršila snimanje projekta "Ja Che Guevara", nove kriminalističke serije u AVA-inoj proizvodnji, u kojoj tumači Janju, djevojku glavnog lika Čega. S Jankom Popovićem Volarićem kao glumačkim partnerom, i ostatkom ekipe, koju, između ostalih čine Ivan Glowatzky, Dušan Bućan i Amar Bukvić, odlično se zabavila i naučila neke nove tajne glumačkog zanata. "Svugdje uletiš u neki drugi svijet, tako sam i ja u ovom projektu ušla u jednu novu atmosferu. Sjajno smo se zabavili, pošteno se naradili - posebno dečki, i mislim da će serija biti prva liga", kaže nam Iva.

Osim što ćemo je gledati u napetoj kriminalističkoj seriji, Iva će od ove jeseni, ako se stvari budu odvijale po planu, TV gledatelje nasmijavati u novom sitcomu "Kontrola, imamo problem". Pod redateljskom palicom Zorana Peze snimila je, naime, pilot epizodu u kojoj glumi kćer Žarka Radića, a priča se kako se prva epizoda itekako svidjela TV šefovima pa je vrlo izvjesno da će se na jesen krenuti u snimanje cijele sezone. Obzirom na brojne glumačke angažmane, upitali smo Ivu je li, poput Severine i drugih javnih osoba koje nisu akademski školovane za glumu, naišla na zlobne jezike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Akademski glumci trebaju imati prednost"

"Nikad nisam čula negativan komentar na račun mojih glumačkih angažmana. U Zagrebačkom kazalištu mladih glumila sam veći dio života, i veliki broj glumaca znam otamo, a s nekima se i privatno družim. Slažem se da akademski glumci trebaju imati prednost, ali danas se toliko snima da svi zapravo mogu dobiti priliku", kaže Iva, koja se od samog početka nalazi u vrhu Indexovog Izbora za najljepšu Hrvaticu.

Prije nego što se baci na učenje, jer je do diplome na Ekonomskom fakultetu dijele još četiri ispita, Iva će putovati Jadranom i skupljati snagu za predstojeće projekte. Trenutno se s prijateljicama odmara na Komiži, nakon čega ide u Umag i Vis, a ljetovanje će završiti u vikendici na Krku. Osim estradnih, Iva trenutno radi i na drugim projektima - sudjeluje u organizaciji Međunarodne konferencije mladih Zagimun, koja će po prvi put u Hrvatskoj okupiti stotinjak studenata iz cijelog svijeta.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara