Iva Todorić slavi rođendan, frendice je zasule čestitkama, ali ne i Severina

Iva Todorić slavi rođendan, frendice je zasule čestitkama, ali ne i Severina
Foto: Instagram

IVA TODORIĆ danas slavi rođendan, a njezine vjerne prijateljice čestitke su joj uputile na društvenim mrežama. 

"Da su lijepe, mirne, vesele zdrave te naše najbolje godine. Sretan ti tvoj dan", poručila joj je Iva Radić, donedavno Balaban uz zajedničku fotografiju. "Da smo živi i zdravi još godina sto", dodala je uz fotografiju na kojoj su i Karla Kaić te Daniela Gajski. 

Čestitku je kćeri Ivice Todorića uputila i njezina guruica Ana Bučević. "Sretan ti rođendan Iva moja. Želim ti da i dalje gledaš svijet očima ljubavi, jer ti kada ga gledaš, vidiš ono što mnogi ne vide...", poručila joj je Bučevićka.

Todorićka se na svom Instagramu pohvalila s još nekim čestitkama prijateljica, no njima se, barem što se društvenih mreža tiče, nije pridružila Severina s kojom je Iva jedno vrijeme bila nerazdvojna. Na Severinine rođendane, Iva je bila posebno darežljiva pa joj je tako 2016. godine poklonila Balenciaga cipele čija se cijena u to vrijeme kretala od 8000 kuna naviše.

Inače, Severina ima običaj putem društvenih mreža čestitati rođendane bliskim ljudima pa je tako prošle godine putem Instagrama čestitala Karli Kaić, jednoj od najbližih prijateljica Ive Todorić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara